Hívja jakuzzi szakértőjét: +36-30/469-3075

Vitalspa jakuzzi kiegészítők

A jakuzzi kiegészítők nélkülözhetetlenek az igazi wellness-élményhez. Fokozza a masszázsmedence nyújtotta luxust, válasszon kényelmi kiegészítőt, ami a maximális ellazuláshoz járulnak hozzá, míg a vízkezelési termékek egyszerűsítik a jakuzzi tisztítását, segítenek megőrizni annak állapotát, valamint hozzájárulnak a termék hosszú élettartamához. A VitalSpa kínálatában minden igényt kielégítő kiegészítőket találhat, a vízkezeléstől a külső megjelenésen át az élményelemekig.

Wellness élmény fokozása jakuzzi kiegészítőkkel

A jakuzzi nem csupán a szabadidő családunkkal vagy barátainkkal  való közös eltöltéséről szól , hanem kedvező egészségügyi hatásai is vannak, például elősegíti a relaxációt, a stresszoldást és az izomlazítást. A jakuzzi kiegészítők viszont még tovább fokozhatják ezeket az előnyöket és maximális szintre emelhetik a spa-élményt! A tartozékok célja sokrétű lehet annak függvényében, hogy milyen szerepet töltenek be. A kényelmi szolgáltatások hozzájárulnak a nyugodt, biztonságos használathoz és egyszerűsítik a jakuzzi kezelését, míg a karbantartási termékek elsősorban az optimális működést és hatékonyságot szolgálják.

A kényelmi elemek között a relaxációt elősegítő kiegészítő szolgáltatások kiemelt helyet foglalnak el. Ilyenek például:

 • Levegőmasszázs: A levegőmasszázs során az extra levegőfúvókák (Haiti Eco, Aruba , Calypso, Bermuda és Goa medencékhez + 8 db a Barbados jakuzzihoz 12 db) milliónyi buborékot bocsátanak a vízbe, ami gyengéd masszázshatást eredményez, segít oldani a feszültséget, javítja keringést, és hozzájárul az általános jó közérzethez.
 • Színterápia: Úgy tartják, hogy minden színnek különböző pszichológiai és fizikai hatása van. A VitalSpa összes masszázsmedencéjében található színterápia, ami elősegíti a nyugalom érzését, és hozzájárul a tökéletes ellazuláshoz. Választható kiegészítő a DeLuxe színterápia, ami a medence méretétől függően 10-18 LED beépített mini LED-et tartalmaz.
 • Aromaterápia, aromaterápiás illatpatronok: A jakuzziban alkalmazott aromaterápia során illatanyagokat adhatunk a vízhez az érzékek stimulálása, a stressz oldása és a relaxáció elősegítése érdekében. 7 féle illat közül választhatunk. 
 • Microsilk oxigénterápia: A Microsilk hidroterápia selymes és gyengéd buborékfelhő a luxus érzésével. A buborékok olyan kicsik, hogy mélyen behatolnak a pórusokba. A bőröb maradó H2O és O2 feltölti a bőr pórusait, ezáltal rugalmassá, puhává és selymessé teszik azt.

A jakuzziélmény fokozása érdekében felszerelhetjük jakuzzinkat különböző okos megoldásokkal is, melyek igazán megkönnyítik a használatot. Lássuk, melyek lehetnek ezek:

 • Cseppálló csatlakozó: Ez a praktikus kiegészítő biztosítja, hogy kedvenc elektronikai eszközeinket a masszázsmedencében is használhassuk.
 • Érintőképernyős vezérlő: Az intuitív kezelőfelület lehetővé teszi a jakuzzi funkcióinak könnyű kezelését. Így érintéssel szabályozhatjuk a hőmérsékletet, a vízsugarak intenzitását, vagy a világítási beállításokat.
 • Távvezérlés telefonról: Okostelefonon keresztül is vezérelhetjük a masszázsmedencét és módosíthatjuk a beállításokat. Sőt, a vízmelegítést akár munkahelyünkről egyetlen gombnyomással elindíthatjuk.
 • Pop-up hangfalak: A jakuzziba integrált hangszórók különlegessége, hogy használatkor kiemelkednek, használaton kívül pedig visszasüllyeszthetők a medence oldalába. Párosítsa akár az okostelefonját, akár más bluetotth-os eszközét a medencéjével, és máris rendelkezésére állnak az eszközén tárolt és beállított zeneszámai, kedvenc rádióállomásai a peremről pedig vezérelheti a hangerőt s a további funkciókat.

A megfelelő biztonsági intézkedések, beleértve a megfelelő tartozékokat, segíthetnek csökkenteni a pezsgőfürdő használatával kapcsolatos esetleges kockázatokat. De mik lehetnek ezek a kiegészítők?

 • Medencekorlát: A jakuzzi korlátok tartós anyagokból készülnek, és csúszásmentes fogáspontokkal rendelkeznek. Ezek csökkentik a balesetek kockázatát és biztosítják a zökkenőmentes közlekedést.
 • Fa vagy műanyag lépcsők: A tartós fából vagy műanyagból készült lépcsők stabil be- és kilépési pontként szolgálnak, továbbá minimálisra csökkentik a csúszások és esések kockázatát. Gyakran úgy tervezik őket, hogy illeszkedjenek a pezsgőfürdő dizájnjához, így egyszerre lehetnek praktikus és dekoratív kiegészítők.
 • Thermotető és tetőemelő: A jakuzzi tető védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben. A tetőemelővel párosítva könnyedén felrakhatjuk vagy levehetjük a tetőt, ami a külső környezeti tényezők hatásának minimalizálásával hozzájárul a berendezés hosszú élettartamához.

A jakuzzi kiegészítők között meg kell említenünk a tisztító és karbantartási termékeket is, hiszen a megfelelő és rendszeres ápolás a hosszú élettartam garanciája. Vizsgáljunk meg néhányat közelebbről is.

 • Antibakteriális szűrőbetét: A speciális szűrő a káros mikroorganizmusok szaporodásának megakadályozásával tisztább és higiénikusabb pezsgőfürdő környezetet biztosít számunkra.
 • UV-C vízfertőtlenítő: Hatékonyan és környezetbarűt módon távolítja el a baktériumokat, vírusokat és egyéb szennyeződéseket, fenntartva a vízminőséget és csökkentve a gyakori vízcsere szükségességét. 
 • Friss vizes szűrőtisztítás: Gyors és praktikus szűrőtisztítás, ami megvéd a kifröccsenő víztől. 
 • Vízkezelő csomag: A vízkezelő csomag olyan vegyszerek kombinációját tartalmazza, amely átfogó, hatékony, mégis kíméletes megoldást kínál a vízminőség kezelésére. Például megakadályozzák az algásodást, elpusztítja a baktériumokat és biztosítja a víz tisztaságát.
 • Kézi porszívó: A jakuzzi karbantartására tervezett, kompakt kialakítású kézi porszívóval hatékonyan távolíthatjuk el a szennyeződéseket (homok, kavics, apróbb szennyeződések) a medence aljáról és felületeiről.

Masszázsmedencénkhez számos további innovatív kiegészítőt választhat annak függvényében, hogy mi a legfontosabb szempont az Ön számára: a vonzó küllem, a hatékony működés, netán a praktikus funkciók. Legyen szó akár energiahatékony hőszivattyúkról, hőcserélőre való előkészítőkről, gondozásmentes oldalburkolatokról vagy speciális vízkezelőkről, a VitalSpa minden felmerülő igényre megoldást kínál.

A VitalSpa választékában kizárólag nagy gondossággal gyártott, prémium masszázsmedencékkel találkozhat, amelyek a kényelmi, az esztétikai és a funkcionális szempontok tökéletes ötvözetét testesítik meg. Minden felhasznált anyag elsőrangú minőséget képvisel, hogy a jakuzzi hamisítatlan wellness élményt biztosítson. Ezt még tovább fokozhatja különféle kényelmi szolgáltatásokkal, okos megoldásokkal, biztonsági és karbantartási termékekkel. Böngésszen a jakuzzi kiegészítők széles kínálatában és szerezze be az egyéni preferenciáihoz leginkább illeszkedő termékeket, még ma!

Vásárlóink kedvenc masszázsmedencéi

VitalSpa Atlantis jakuzzi, masszázsmedence

Atlantis

Azoknak, akik csak a legjobbal elégednek meg: 6 férőhely, maximális felszereltség.

VitalSpa Bermuda jakuzzi, masszázsmedence

Bermuda

2 fekvő és 3 ülőhely, hogy a családban mindenki kényelmesen elférjen.

VitalSpa Aruba jakuzzi, masszázsmedence

Aruba

Pezsgősfürdőzés a gyertyafényes vacsora után? 3 férőhelyes jakuzzi, ami ideális pároknak.

Katalógus letöltés

Töltse le a VitalSpa jakuzzi katalógust!

Jakuzzi vásárlás előtt töltse le masszázsmedence katalógusunkat, hogy teljes képet kapjon a VitalSpa jakuzzik előnyeiről, felszereltségéről és szolgáltatásairól.