Ingyenes helyszíni felmérés

Jakuzzi Kínálatunk

Prémium minőség,
hogy ne bánja meg

Kizárólag manufakturális rendszerben, nagy gondossággal készített jakuzzikat, azaz prémium masszázsmedencéket gyártunk.

Fontos számunkra, hogy a jakuzzi ne csupán kényelmes, de varázslatosan szép is legyen. Éppen ezért cégünk – a piacon egyedülállóan – kiváló minőségű igazi skandináv fával oldalburkolt jakkuzzikat gyárt.

Újdonság

Madiera jakuzzi

ideális 3-4 személy részére

Páros fekvőhely, páratlan lehetőség, 4 személyes családi jakuzzi.

“Mivel négyen vagyunk, de nem volt nagy helyünk a wellnessrésznek, nem volt kérdés, hogy olyan családi medencét vásároljunk, amiben mindenki elfér. A két fekvőhely nekünk még pont megfelelt és a gyerekek is kényelmesen elférnek velünk.” – Károlyi István (Szeged)

Újdonság

Grenada jakuzzi

ideális 4-5 személy részére

Személyre szabott masszázsélmény Önnek és családjának

“Sokat ülök az irodában a számítógép elött, ezért mindenképpen egy olyan jakuzzit szertettem volna, ami a vállaimat is meg tudja masszírozni. Ezért választottam a Grenada medencét. A gyerekek is nagyon szeretik.” – Andori Attila (vállalkozó)

Újdonság

Barbados jakuzzi

ideális 6 személy részére

Nemcsak apartman és szállodatulajdonoknak ajánljuk a Barbados jakuzzit, hanem a nagycsaládosok számára is jó választás.

“A panziónkba nem volt kérdés, hogy ezt a nagy jakuzzit válasszam, ugyanis nemcsak a nagycsaládosok tudják élvezni a wellness-t, hanem ebben elfér még egy hatfős baráti társaság is!“ – Kárpáti András (panzió tulajdonos)

Újdonság

Florida jakuzzi

ideális 2-3 személy részére

Egy jól felszerelt, de a családi jakuzzinál kisebbet keres? Akkor hadd mutassam be Önnek az Florida jakuzzit. Felszereltsége igen magas, teljesítménye kimagasló.

„Mindenképpen olyan kétszemélyes jakuzzit szerettünk volna a párommal a Balatoni nyaralónk teraszára, amiből mindketten gyönyörködhetünk az aranyhídban. A Florida erre tökéletes! Köszönjük a VitalSpanak! 
– Bogosi Antalné (Balatonlelle)

VitalSpa Aruba premium star jakuzzi, masszázsmedence

Aruba Eco jakuzzi

ideális 2-3 személy részére

Az Aruba Eco Star modellünk nem csak Önt kényezteti, hanem a pénztárcáját is. Magas alapfelszereltsége garantálja, hogy a legzordabb télben is alacsony költségekkel használhassa.

„Azt mondták, nincs ennyiért olyan jakuzzi, ami faburkolatú, hőszigetelt és fémvázas…
…aztán megtaláltam az Aruba Eco masszázsmedencét ”
– Kelemen Attiláné (Szeged)

VitalSpa Aruba jakuzzi, masszázsmedence

Aruba jakuzzi

ideális 2-3 személy részére

Jól felszerelt medencét keres, de a családi méretnél kisebbet? Akkor hadd mutassam be Önnek az Aruba medencét. Felszereltsége igen magas, teljesítménye kimagasló.

“Mi ezt a gyönyörűséget a gyerekektől kaptuk a 40 éves házassági évfordulónkra, és imádjuk. A férjem derékfájós, ezért mi szinte minden nap használjuk, télen-nyáron.”
– Ács Károlyné (Érd)

VitalSpa Aruba jakuzzi, masszázsmedence
VitalSpa Haiti jakuzzi, masszázsmedence

Haiti jakuzzi

ideális 3-4 személy részére

Költséghatékony üzemeltetés, optimális masszírozó erő.

“A balatoni nyaralónkba a Haitit választottuk az alacsony áramigénye miatt, mivel nagyon macerás lett volna a villanyóránkat nagyobbra cserélni. Imádom, hogy délelőtt Budapestről el tudom indítani a felfűtést, és délután mire leérünk, már a jakuzziból tudjuk nézni a naplementét” – Barna Péter (Keszthely)

VitalSpa Calypso jakuzzi, masszázsmedence

Calypso jakuzzi

ideális 3-4 személy részére

Személyre szabott masszázsélmény Önnek és családjának. Családi medence, melynek egyedisége az állítható nyak- és vállmasszázs fúvókakialakítás. Fokozza a masszázsélményt kedvére!

“Évek óta nyaggattak érte a kollégák. Én mérnök ember vagyok, mindent szeretek körüljárni és alaposan megvizsgálni. Mivel ez volt ár/érték tekintetében a legjobb jakuzzi ajánlat így beadtam a derekam a többiek nagy örömére.” – Rácz László (gépészmérnök)

VitalSpa Calypso jakuzzi, masszázsmedence
VitalSpa Bermuda jakuzzi, masszázsmedence

Bermuda jakuzzi

ideális 4-5 személy részére

A páros fekvőhely és a 3 ülőhely megoszthatóvá teszi a legszebb pillanatokat is.

“Végignéztük a piacon található összes jakuzzit, de nem igazán találtunk ekkora nagy méretben olyat ami két fekvőhelyes úgy, hogy látjuk egymást miközben beszélgetünk. Nagyon jó, hogy itt a bemutatóteremben ki lehetett próbálni az összes jakuzzit, így egy péntek délután egy óra alatt egyértelmű döntés született:
A Bermuda a nyerő.” – Tiszai Árpád (orvoslátogató)

VitalSpa Bali jakuzzi, masszázsmedence

Bali jakuzzi

ideális 4-5 személy részére

Egy Easy Control vezérlésű medence, amelynek extra felszereltségét és belső kialakítását látva nem akar majd tovább gondolkodni.

“Sokáig az tartott vissza, hogy nem találtam olyan jakuzzit, ami befér a tetőtérbe, mert egy társasházban lakunk a családommal két szinten. Ez a modell befért az ajtón, eszetlen jól felszerelt, mégis kényelmesen elférünk benne e gyerekekkel. Nagyon szeretjük.”
– Horváth Ferenc (fogorvos)

VitalSpa Bali jakuzzi, masszázsmedence
VitalSpa Atlantis jakuzzi, masszázsmedence

Atlantis jakuzzi

ideális 5-6 személy részére

Ha egészen nagy a családja, akkor az Atlantisra mindenképp vessen egy pillantást. Maximalistáknak, rengeteg extrával felszerelt medence, Easy Control vezérléssel.

Négy gyerekünk van, így olyat szerettünk volna, amiben mindannyian kényelmesen elférünk, ezért esett a választásunk az Atlantisra. Családi bulik főszereplője. Tágas és kényelmes. Először beltérre akartuk tenni, de nem igazán fért el, így kint találtuk neki helyet. Nem bántuk meg! Óriási élmény benne egy csillagnézős
éjszakai ejtőzés.” – Oláh Zoltán (vállalkozó)

VitalSpa Goa jakuzzi, masszázsmedence

Goa jakuzzi

ideális 5-6 személy részére

Mára az apartmanok és szállodák elengedhetetlen kelléke lett ez a feszített víztükrű megoldás. Miért ne élvezhetné otthonában is a kényelemnek ezt a fokát?

“Régóta szerettünk volna venni egy jakuzzit a medence mellé a wellness szigetre. Utólag problémás volt a beépítése, ezért nagyon hálásak vagyunk, mert a VitalSpa szaktanácsadó már az elején mindenben a segítségünkre volt. Kicsit féltem a karbantartásától, de minimális odafigyelést igényel.”
– Kiss Tibor (panziótulajdonos)

VitalSpa Goa jakuzzi, masszázsmedence

Szakértői segítség

Természetes, hogy számos kérdés merült fel Önben, hiszen minden otthon más, mindenki más céllal keres jakuzzit. Mi azért vagyunk, hogy segítsünk meghozni az Ön számára legjobb döntést.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.