Hívja jakuzzi szakértőjét: +36-1-700 2135

Jogi nyilatkozat

Szerzői jogvédelem

A Méta Hungary Kft., www.vitalspa.hu weboldalának teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll.
A Méta Hungary Kft., a www.vitalspa.hu weboldal bármely részének másolásával, terjesztésével, a benne megjelent adatok elektronikus tárolásával és feldolgozásával kapcsolatos minden jogot fenntart.

A Méta Hungary Kft. www.vitalspa.hu weboldalán megjelent minden szerzői mű (videó, kép-fotó, hang, táblázat, grafika, cikk és szöveges tartalom), illetve azok elrendezése szerzői jogi védelem alatt áll. Annak – a személyes használatot meghaladó mértékű – bármilyen formában történő felhasználása, másolása, mások számára hozzáférhetővé tétele kizárólag a Méta Hungary Kft. kifejezett, erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Jelen nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36.§ (2) bekezdésében foglaltak szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül.
Felhívjuk figyelmét, hogy a fentiekben részletezettektől eltérő, azokat sértő eljárás polgárjogi és büntetőjogi következményeket vonhat maga után.

Felelősségvállalás

A Méta Hungary Kft. mindent megtesz azért, hogy ezen internetes weboldalán (www.vitalspa.hu) közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek.

Mindezek ellenére, a Méta Hungary Kft., mint a weblapot üzemeltető kizárólagos jogtulajdonos sem kifejezetten, sem pedig ráutaló módon nem vállal szavatosságot a weboldalon található információkért, valamint fenntartja magának a jogot arra, hogy előzetes értesítés nélkül bármikor változtatásokat, módosításokat és javításokat hajtson végre, továbbá a weboldalt és az azon közölt információkat részben vagy egészben átalakítsa, megszüntesse, vagy új részeket hozzon létre. A Méta Hungary Kft. nem vállal semmilyen felelősséget a weboldalon előforduló bármilyen pontatlanságért, hibáért vagy esetlegesen felmerülő hiányosságért.

A Méta Hungary Kft., nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező veszteségekért, kárért, vagy költségekért, amelyek a weboldal(ak) használatából, használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből vagy üzemzavarából, illetőleg a fellelhető adatok bárki részéről való illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, valamint amelyek számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

Jogi panasz esetén, fordulhat a következő felügyeleti szerveinkhez:

Helyi Jegyző:
Kecskemét, Megyei Jogú Város Jegyzője
600 Kecskemét, Kossuth tér 1.
Tel.: 76/483-683

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Közlekedési és Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály
Cím: 6000 Kecskemét, Szent István krt. 19/A.
Tel.: 76/795-710

Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság
Cím: 1051 Budapest, Sas u. 19. III. em.
Tel.: 1/450-2598