Hívja jakuzzi szakértőjét: +36-1-700 2135

Még tartósabb kényeztetés.
Kibővült a VitalSpa garancia

Vitalspa garancia

A VitalSpa korábban is „vevőkényeztető” garanciáit kibővítettük, hogy még tovább tudjon gondtalanul elvonulni a külvilágtól a saját nyugalomszigetére. A törvényben előírtnál hosszabb garanciával azért kedveskedünk Önnek, mert nem a minimumot, hanem a maximumot célozzuk.

A hosszabb garanciát egy díjmentes rutinellenőrzéssel tudja érvényesíteni: a medence üzembe helyezése után 6-12 hónappal kimegyünk Önhöz (egyeztetett időpontban) és elvégezzük az első (és ingyenes) generálszervizt. (Alaposan átnézzük többek között a gépészetet, a vezérlő funkciókat és a vízminőséget. Ha kell, javítunk, korrigálunk.)

Minden masszázsmedencén egy órásmester alaposságával és kifinomultságával dolgozunk, amit azért tud teljes nyugalommal birtokba venni, mert a szigorú útmutatást követő beszerelés után alkatrészről alkatrészre mindent ellenőrzünk.

A precizitást a nemzetközi szervezetek is elismerik: a medencéink megkapták a TÜV független tanúsító szervezet kiváló minősítését és a CE jelölést. A VitalSpa medencéket azért ajánljuk közületeknek is, mert ÁNTSZ engedéllyel rendelkeznek.

VitalSpa „3 szintű” garancia

VitalSpa 3in1 jakuzzi garancia

1. JAKUZZI VÁSÁRLÁS ELŐTT

Amit csak a medencemester szeme lát

A jakuzzi csak akkor adja a maximális élményt, ha otthonába tökéletesen belesimulhat. Ezért díjmentesen felmérjük otthona adottságait, és segítünk nemcsak a kertrendezésben, hanem a legjobb masszázsmedence kiválasztásában is.
Így biztos lehet benne, hogy azt a jakuzzit kapja, amelyet mintha az Ön kertjére, teraszára szabtak volna. Ez a szolgáltatásunk az egész országban ingyenes.

2. JAKUZZI VÁSÁRLÁSKOR

Vigye „próbakörre” a medencéket

Vásárlás előtt minden VitalSpa jakuzzit és kiegészítőt akárhányszor és akárhogyan megvizsgálhat, kipróbálhat, megtapinthat.

Minden funkciót, fúvókafajtát, masszázsmedencés multimédiát és extrát kipróbálhat élőben, szakértőink pedig minden felmerülő kérdésére helyben válaszolnak.
Megtörtént a választás? Ne bajlódjon semmivel, csapatunk elviszi és „kulcsrakészen” beszereli a jakuzziját.

3. JAKUZZI VÁSÁRLÁS UTÁN

Gondtalan fürdőzés évtizedeken keresztül

A vásárlás után is törődünk jakuzzija egészségével. Szolgáltatáscsomagjaink közül kedvére válogathat, akár meghatározott időközönként elvégezzük a karbantartási munkákat (téliesítés, vízkezelés stb.). Minden VitalSpa jakuzzi valódi nyugalmat és kényelmet ad és ezt 3 szintű masszázsmedence gondoskodással garantáljuk Önnek.

Vásárlóink kedvenc masszázsmedencéi

VitalSpa Atlantis jakuzzi, masszázsmedence

Atlantis

Azoknak, akik csak a legjobbal elégednek meg: 6 férőhely, maximális felszereltség.

VitalSpa Bermuda jakuzzi, masszázsmedence

Bermuda

2 fekvő és 3 ülőhely, hogy a családban mindenki kényelmesen elférjen.

VitalSpa Aruba jakuzzi, masszázsmedence

Aruba

Pezsgősfürdőzés a gyertyafényes vacsora után? 3 férőhelyes jakuzzi, ami ideális pároknak.