Hívja jakuzzi szakértőjét: +36-30/469-3075

Vitalspa Jakuzzi, Masszázsmedencék -
Leggyakoribb kérdések

Kiváló beszállítói kapcsolatokat építettünk ki az elmúlt 22 évben. Hazai gyártóként nem kell amerikai bér -, import -, és szállítási költségekkel kalkulálnunk – amit mi így megspórolunk, azt a kedvezőbb árakon keresztül Önnek adjuk. Tehát a jó kapcsolatok és a közvetlen gyártás miatt úgy tudunk csúcsminőségű jakuzzikat készíteni Önnek, hogy az kedvező ár-érték arányú legyen.

Természetesen! Bemutatótermünkben a próba során senki nem fogja Önöket zavarni. Bátorítjuk arra, hogy próbálja ki bármely jakuzzinkat, hogy az ízlésének legjobban megfelelő darabot vihesse haza. Bemutatótermünk itt.

Ezt a kérdést vásárlás előtt érdemes átgondolnia. Hányan fogják használni a medencét és milyen sűrűn? Ha például csak a párjával töltene meghitt pillanatokat, akkor Önnek elég a 3 személyes kialakítás. Abban az esetben, ha a nagycsaláddal, vagy a barátokkal szeretne ellazulni a jakuzziban, akkor az 5-6 személyes kivitelben érdemes gondolkodnia.

Átlagos működés esetén, a jakuzzi méretétől függően havonta 5-9 ezer forint plusz áramköltséggel számolhat – ezt a hatékonyságot a 4 évszak hőszigeteléssel érjük el.

Több rétegben szigetelünk, nem csak a teljes medence testet, hanem a fa oldalburkolatot és a jakuzzi talapzatot is úgy, hogy a masszázsmedence csövezéshez és belső berendezéseihez szükség esetén könnyen és gyorsan hozzáférjünk.

Tökéletes illesztéseket és egy speciális, zárt cellás hőszigetelő habozást alkalmazunk, amiben a mikrocellák száma magasan az átlag felett van. Így a hővezetési tényező értéke alacsony, ezért kiválóan szigetel. A VitalSpa jakuzzik fejlesztői a munkaórákat nem sajnálva kísérletezték ki a legjobb hőszigetelést – hogy a fürdőzés valóban gondtalan legyen.

Nem számít, ha VitalSpa jakuzziját mi telepítjük. A beüzemelés során lágyított és optimalizált ásványi anyag tartalmú vízzel töltjük fel a masszázsmedencét. Utántöltéskor pedig lehetősége van vízkezelő anyaggal kivonni a vízből a „felesleges” ásványokat.

A medencéink több méretben és kialakításban készülnek, ezért kérjük, tekintse meg termékeink részletes leírásában az űrtartalomra vonatkozó részt.
(Pl.: Aruba Premium Star űrtartalom: 840 L)
Medencéink feltöltését hálózati vízzel tegye meg. A fúrt kútról történő feltöltését az ismeretlen vízösszetétel miatt nem javasoljuk.

Nem. A VitalSpa jakuzzikban úgynevezett Thermowood-ot használunk – ez egy hőkezelt fa, amelyben a fa rostjait alkotó kapillárisokat lezárjuk azért, hogy ne tudjon nedvességet magába szívni. A Thermowood 100%-ban természetes, időtálló és korhadásmentes – mivel igazi fáról van szó, ezért látványra prémium, érintésre fejedelmi.

Kb. havi 30 percet kell foglalkozni a jakuzzival. 1-2 hetente érdemes a szűrőt kimosni (ez kb. 10-15 perc), emellett hetente nézzen rá a víz tisztaságára és Ph-értékére – ha bármilyen eltérést lát, azt vízkezelő szerekkel könnyedén korrigálhatja. A beüzemelés során részletesen bemutatjuk a teendőket. Későbbi kérdés esetén ügyfélszolgálatunk készséggel áll az Ön rendelkezésére.

Az általunk gyártott termékek minden egyes alkatrészét készleten tartjuk. Mivel hazai gyártóként itt vagyunk az ország közepén és nem egy másik kontinensen, ezért egy esetleges meghibásodás esetén országos szervizünk azonnal akcióra kész, hogy biztosíthassuk Önnek a zavartalan jakuzzi működést.

Országos szervizszolgáltatásunk előre egyeztetett időpontban vehető igénybe. Melyhez alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:
– téliesítés,
– tavaszi indítás,
– beüzemelés,
– alkatrész utánrendelés, javítás,
– vegyszer és szűrő utánrendelés,
– garanciális ügyintézés.
Bővebb információért kérjük, hívja munkatársunkat (hétköznap 8-16 között) 06/30 469 30 60, vagy írjon az info@vitalspa.hu e-mail címünkre.

Mert teljesen vibrációmentes működést, nagyfokú stabilitást ad a jakuzzinak, masszív, tartóssága pedig felülmúlhatatlan. (A fém nem korhad, nem tudják rágcsálók vagy rovarok kikezdeni, a hőmérsékletváltozásoknak is tökéletesen ellenáll.)

Masszázsmedencéinkhez megfelelő vízszintes felület szükséges, hogy medence merevített alja teljes terjedelmében felfeküdjön.
Az elektromos bekötéséhez szükséges vezetéknek, folytonosnak és megszakításmentesnek, 30 mA-es érintésvédelmi relével ellátottnak kell lennie.

1 fázis esetén 3 x 4 mm²-es MT vagy MCU kábel, 3 fázis esetén 5 x 4 mm²-es MT vagy MCU kábel szükséges. Amennyiben a medence és az áramvételezési hely között a távolság a 20 m-t meghaladja, akkor 1 és 3 fázis esetén is 6 mm² keresztmetszetű vezetékre van szükség.

Közvetlen vízbekötésre nincs szükség, 20 méteren belül egy hálózati vízcsatlakozási pont (kerti vagy belső csap) elegendő.

Födémre való elhelyezés esetén a födémterhelés kb. 500 kg / m2-nek kell megfelelnie, de célszerű statikus véleményét ebben az esetben kikérni.
Bővebb információ érdekében kérjen tájékoztatást az bemutatoterem@metahungary.hu email címen.

Vannak a medencében meghatározott férőhelyek, illetve fekvő vagy ülőhelyek. Nem biztos, hogy a férőhelyek száma egyenrangú a személyek számával. Tehát, ha 6 férőhelyes nem biztos, hogy 6 személy kényelmesen bele tud ülni és relaxálni. Ezért javasoljuk, hogy jöjjön el a bemutatótermünkbe és próbálja ki! Útvonaltervezés >>>

Legyen a jakuzzi a kert éke, a nyugalom szigete! A kültérre szánt jakuzzi elhelyezésé esetén vegye figyelembe a következő szempontokat:
– Legyen szélvédett, a belehulló szennyeződéstől (pl. falevelek) védjük.
– A kiegészítőknek úgymint lépcsőnek, Thermotetőnek legyen elegendő hely, hiszen ezeket el is kell pakolni.
– Legyen csúszásmentes a padlófelület.
– Meghitt, a szomszédok által nem feltétlenül jól látható helyre érdemes tenni.
Masszázsmedencéinket az év 365 napján használhatja (tavasz – nyár – ősz – tél), köszönhető a gondos tervezének. Amennyiben időszakosan szeretné használni a téli időszakra beállíthatja Alvó üzemmódba vagy kérheti téliesítés szolgáltatásunkat, mellyel megóvja masszázsmedencéjét a fagykároktól.

Masszázsmedencéinket kiszállítjuk a végleges telepítési helyére, amennyiben a szállító tehergépjármű és a telepítési pont közötti maximális távolság 25 m. Tehát nem csak háztól házig, hanem sík terepen maximum 25 m-ig be is visszük Önnek!
A medence telepítési pontra történő bejuttatásához vegye figyelembe a medence méreteit (súly, hosszúság, szélesség, magasság, átló mérete). Bármely akadály, tereptárgy a telepítést könnyen meghiúsíthatja. A helyszín kialakításhoz, a telepítéshez kérje szakértőnk segítségét.>>>