Hívja jakuzzi szakértőjét: +36-1-700 2135

6 személyes jakuzzik

Egy 6 személyes jakuzzi ideális választás lehet otthonunkba, ha a családunkkal vagy a barátainkkal együtt töltött minőségi idő és az ellazulás kiemelten fontos számunkra. Ha szeretjük a közös pillanatokat pihentető, nyugodt környezetben megélni, egy pezsgőfürdő garantáltan felejthetetlen élményeket nyújthat. A VitalSpa kínálatában mindannyian megtalálhatjuk álmaink jakuzziját, érdemes hát szétnézni a választékban!

Barbados Stearling WPC Szürke

Barbados jakuzzi

ideális 6 személy részére

Nemcsak apartman- és szállodatulajdonoknak ajánljuk a Barbados jakuzzit, hanem a nagycsaládosok számára is.

“A panziónkba nem volt kérdés, hogy ezt a nagy jakuzzit válasszam, ugyanis nemcsak a nagycsaládosok tudják élvezni a wellness-t, hanem ebben elfér még egy hatfős baráti társaság is!“ – Kárpáti András (panzió tulajdonos)

Barbados 6 személyes jakuzzi Stearling silver héjszínnel

Silver Sterling héjszín

Barbados Pearl white medencehéjjal

Perl white héjszín

Barbados 6 személyes jakuzzi Majestic Sky akril héjszínnel

Majestic sky héjszín

Atlantis jakuzzi

ideális 5-6 személy részére

Nagycsaládosoknak mindenképp érdemes néhány pillantást vetni az Atlantisra, ami 1 fekvő- és 5 ülőhelyet biztosít, hogy mindenki kényelmesen elférjen. Rengeteg extrával felszerelt medence, maximalistáknak, EasyControl vezérléssel.

„Négy gyerekünk van, így olyat szerettünk volna, amiben mindannyian kényelmesen elférünk, ezért esett a választásunk az Atlantisra. Családi bulik főszereplője. Tágas és kényelmes. Először beltérre akartuk tenni, de nem igazán fért el, így kint találtuk neki helyet. Nem bántuk meg! Óriási élmény benne egy csillagnézős éjszakai ejtőzés.” – Oláh Zoltán (vállalkozó)

Atlantis jakuzzi Cameo héjszínnel Deluxe dió burkolattal
Atlantis Fehér medencehéjjal

fehér

Atlantis Stearling Silver medencehéjjal

strearling silver

Atlantis Cameo

cameo

Atlantis Tuscan Sun medencehéjjal

tuscan sun

Atlantis Majestic Sky medencehéjjal

majestic sky

Vitalspa Goa jakuzzi
Goa jakuzzi Fehér színben

Goa jakuzzi

ideális 5-6 személy részére

Mára az apartmanok és szállodák elengedhetetlen kelléke lett ez a feszített víztükrű megoldás. Miért ne élvezhetné otthonában is a kényelemnek ezt a fokát?

“Régóta szerettünk volna venni egy jakuzzit a medence mellé a wellness szigetre. Utólag problémás volt a beépítése, ezért nagyon hálásak vagyunk, mert a VitalSpa szaktanácsadó már az elején mindenben a segítségünkre volt. Kicsit féltem a karbantartásától, de minimális odafigyelést igényel.”
– Kiss Tibor (panziótulajdonos)

Goa jakuzzi Fehér színben

fehér

Goa jakuzzi Fehér színben
Goa jakuzzi stearling silver héjszín

strearling silver

Vitalspa Goa jakuzzi cameo héjszín

cameo

Vitalspa Goa jakuzzi tuscan sun héjszín

tuscan sun

Vitalspa Goa jakuzzi majstic sky héjszín

majestic sky

Kinek érdemes 6 személyes jakuzzit vásárolni?

A 6 személyes jakuzzi azok életstílusához illeszkedik, akiknél a kényelem és a szabadidő közös eltöltése fontos részét képezi a mindennapok luxusának. Akár terápiás, akár társasági céllal vásároljuk, a 6 személyes jakuzzik hamisítatlan, gyógyfürdőre emlékeztető légkört teremtenek otthonunk kényelmében, fokozva mind fizikai, mind mentális jóllétünket.

További szempontok 6 személyes jakuzzi vásárlásához

Jakuzzivásárlás előtt az egyik fő kérdés: milyen nagyot vegyünk?

Vásárlás előtt biztos, hogy Önben is felmerülnek különböző kérdések, amik közül az egyik legfontosabb, hogy  milyen méretet válasszon. A nagyobb jakuzzikat leginkább tágas kültéri környezetben, teraszokon vagy dedikált pihenőhelyeken célszerű telepíteni. Mivel egy ilyen berendezés oldalai jellemzően 2-2,5 méter hosszúak, a helykialakítás kritikus szempont, ha elegendő teret szeretne biztosítani a kikapcsolódáshoz. 

Amikor jakuzzit választ, érdemes a külső méretek mellett az űrtartalomra is odafigyelnie. Egy olyan jakuzzi, amelyben kényelmesen elfér öt-hat fő, általában legalább 1350 literes.

A 6 személyes jakuzzik tartalmaznak állítható fúvókákat a személyre szabott hidroterápiához, LED-világítást a meghitt hangulathoz és ergonomikus üléseket, amelyek ülőhelyként és fekvőhelyként is szolgálhatnak. A fejlettebb modelleknél már különféle extra funkciók is előtérbe kerülhetnek. A burkolatok és a szigetelés kialakítása alkalmassá teszi a jakuzzikat az egész éves használathoz, biztosítva az energiatakarékosságot és a vízhőmérséklet fenntartását a hidegebb hónapokban is.

Milyen előnyöket nyújt egy 6 személyes jakuzzi?

Számos érvet lehet felhozni amellett, hogy miért jó egy jakuzzi. Először is elősegíti a relaxációt és a stressz oldást, mivel a meleg víz és a masszírozó fúvókák megnyugtatják az izmokat és enyhítik a feszültséget. A hidroterápia továbbá segíti a keringés javítását, fokozza az általános jó közérzetet, sőt az alvásminőség javulására és szorongás csökkenésére is hatással lehetnek. Egy 6 személyes jakuzzi esetén a többszemélyes férőhely pezsgőbb szociális életet is lehetővé tesz, így ideális választás, ha szeretjük áthívni barátainkat, vagy kipihenni egy nehéz nap fáradalmait a családunk körében. 

Mitől különlegesek a VitalSpa 6 személyes jakuzzik?

A VitalSpa kínálatában található minőségi termékek tökéletesen ötvözik mindazt az esztétikumot és funkcionalitást, amit egy jakuzziban keresünk. A kiváló minőségű alapanyagok biztosítják a tartós kialakítást és a hosszú élettartamot. A különböző színekben elérhető prémium akril medencehéj, a fa vagy műanyag oldalburkolatok nemcsak a szép megjelenést biztosítanak, de hozzájárulnak az energiahatékony használathoz és a külső környezeti elemektől való védelemhez is. A masszív, fém tartószerkezet és 4 évszak hőszigetelés stabilitást biztosít, valamint segíti a hatékony hő megtartást.

A VitalSpa 6 személyes masszázsmedencéinek innovatív és ergonomikus elrendezése maximális kényelmet biztosít, a fúvókák precíz elhelyezésével pedig magával ragadó hidroterápiás élményt nyújt. Emellett az innovatív szűrési technológia hatékony víztisztító rendszerrel kombinálva higiénikus és biztonságos környezetet biztosít, minimálisra csökkentve a gyakori vízcserék és kémiai adalékok szükségességét.

Az extra kiegészítők, mint például az érintőképernyős kijelző, a színterápiás LED-világítás, a pop-up vízálló hangfalak, a telefonos távvezérlés és a különböző karbantartási csomagok még magasabb szintre emelik a pezsgőfürdő élményét.De népszerű kiegészítő a thermotető, a korlát és a lépcső is.

Milyen szempontokat vegyen még figyelembe a 6 személyes jakuzzi vásárlásánál?

Egy 6 személyes jakuzzi vásárlásakor számos tényezőt érdemes figyelembe vennie a tökéletes wellness-élmény biztosítása érdekében. Lássunk néhányat ezek közül!

A 6 személyes jakuzzi helyigénye

Mindenekelőtt mérje fel a rendelkezésre álló helyet, ahol a jakuzzit el szeretné helyezni! Fontos, hogy a masszázsmedence kényelmesen elférjen a kijelölt területen anélkül, hogy a biztonság vagy a hozzáférhetőség veszélybe kerülne.

Helyszíni adottságok

Mérje fel a jakuzzi tervezett helyének megközelíthetőségét a telepítés és a szállítás szempontjából is. Ellenőrizze az elektromos csatlakozókat és a vízellátás megvalósíthatóságát. Vegye figyelembe a várható időjárási körülményeket is!

Karbantartás

A jakuzzik karbantartási kritériumai igen eltérőek lehetnek. Nézze meg, hogy a kiszemelt jakuzzinál mennyire egyszerű a szűrőrendszer tisztítása,  a vízelvezetés és az újratöltés. A hatékony szűrési és tisztítási funkciókkal rendelkező modellek idővel csökkenthetik a karbantartásra fordított időt, energiát, és költségeket.

Funkciók

Tájékozódjon a jakuzzi rendelkezésre álló funkcióiról és testre szabási lehetőségeiről. Érdemes olyan extrákat választania, amely kellemes és könnyű használatot tesznek lehetővé. 

Egy 6 személyes jakuzzi komoly befektetés, így érdemes figyelembe vennie a hogy a vásárlás költségein felül milyen üzemeltetési költségekkel kell még számolnia. A VitalSpa 6 személyes jakuzzik minőségi választékát kínálja minden olyan érdeklődő számára, aki egyszerre szeretné élvezni a pihenést, az egészségügyi előnyöket és a közös jakuzzizás élményét a saját otthonában.

Katalógus letöltés

Töltse le a VitalSpa jakuzzi katalógust!

Jakuzzi vásárlás előtt töltse le masszázsmedence katalógusunkat, hogy teljes képet kapjon a VitalSpa jakuzzik előnyeiről, felszereltségéről és szolgáltatásairól.