Hívja jakuzzi szakértőjét: +36-30/469-3075

VitalSpa országos szerviz

VitalSpa Atlantis jakuzzi Deluxe oldalburkolattal

A vásárlás után is törődünk jakuzzija egészségével.

Cégünk sokéves tapasztalata alapján biztosan állítjuk, hogy a masszázsmedencék használhatóságát és hosszú távú megbízható működését nagymértékben befolyásolja a szakszerű beüzemelés és a későbbi szakértői karbantartás.

Beüzemelés

A szakszerű beüzemelés elengedhetetlen a masszázsmedencéje gondtalan és pihentető használatához. Szerviz csapatunk minden szükséges információval ellátja Önt a masszázsmedence működtetést és vízkezelést illetően.

Műszaki vagy technikai segítségnyújtás:

Ügyfélszolgálatunk teljes körű tájékoztatásban tudja részesíteni Önt a masszázsmedence működtetésével kapcsolatban felmerülő kérdései esetén.

Karbantartás

Szakértő szerviz csapatunk biztosítja Ön számára a masszázsmedencéje higiénikus és üzembiztos működését: vízcsere, tisztítás, karbantartás, téliesítés, tavaszi üzembe helyezés szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére.

Hibabejelentés:

Valami probléma van a masszázsmedencéjével? Segítünk! Ügyfélszolgálatunk és szakszerű szerviz szolgáltatásunk meghibásodás esetén is az Ön rendelkezésére áll. Hiba bejelentést a szükséges adatok megadásával kizárólag írásban fogadunk be az alábbi űrlap kitöltésével!

Kérjen szakértői VitalSpa szolgáltatást az alábbi űrlap kitöltésével

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.