Hívja jakuzzi szakértőjét: +36-30/469-3075

Talán a legjobb családi jakuzzi a piacon – a VitalSpa ‘Bermuda’ masszázsmedencéje (TÉNYLEG 5 személyes)

Talán a legjobb családi jakuzzi a piacon – a VitalSpa ‘Bermuda’ masszázsmedencéje (TÉNYLEG 5 személyes)

Talán a legjobb családi jakuzzi a piacon – a VitalSpa ‘Bermuda’ masszázsmedencéje (TÉNYLEG 5 személyes) 800 506 VitalSpa jakuzzi, Masszázsmedence

Milyen érzés lehet fölfedezni valami gyönyörűt? Képzelje magát Juan de Bermúdez spanyol kapitány helyébe, 1503-ban járunk, az Atlanti-óceánon hajózunk. Gyönyörű habok, sós levegő, az élet gyönyörű.

Mi lehetne szebb?

Például az érintetlen szigetcsoport, amit mindjárt felfedezünk. Korallzátonyok, hófehér part, vibrálóan zöld növényzet. A látvány, amiért érdemes élni.

A spanyol kapitány még nem tudja, de a Bermuda-szigetcsoportot róla fogják elnevezni.

Ön átélheti ma a felfedezés örömét?

Azt hiszem, igen – és még utaznia sem kell hozzá. A Bermuda medencét azért neveztük így, mert általában tudatos vásárlók választják, akik szeretik a teljes piac jakuzziválasztékát átnézni és fölfedezni a rejtett kincseket. Ők nem bármilyen jakuzzit keresnek, hanem az egyik legjobbat.

És a Bermuda az egyik legjobb családi jakuzzi.

„Végignéztük a piacon található összes masszázsmedencét, de nem igazán találtunk olyat ami két fekvőhelyes úgy, hogy látjuk egymást miközben beszélgetünk. Pár éve volt egy másik medencénk egy másik gyártótól, de nem ilyen masszázsteljesítménnyel ennyi fúvókával és nem volt ennyire tágas és kényelmes. Folyton összeért a testünk. Nagyon jó, hogy itt a bemutatóteremben ki lehetett próbálni az összes jakuzzit, így egy péntek délután egy óra alatt egyértelmű döntés született: A Bermuda a nyerő.” – Tiszai Árpád (orvoslátogató)

A Bermuda már ránézésre harmonikus és gyönyörű

A Bermuda gyönyörű, ezt szerintem még azok is elismerik, akik végül más modellt választanak (esetleg más gyártótól veszik a jakuzzit).

VitalSpa Bermuda jakuzzi fehér medencehéj + fa lépcső

Nézze csak meg felülnézetből ezt a fürödhető ékszert: mintha a 2 fekvőhely és a 3 ülőhely virágszirmok lennének. Micsoda határozott, mégis harmatlágy ívekkel domborodik a medenceakril – ilyen vonalakat csak tapasztalt medencemesterek rajzolnak először papírra, utána 3D tervezőszoftverbe.

Még vizet sem engedtünk bele, be sem kapcsoltuk a medencét, máris gyönyörködtet. Olyan, mint egy képzőművészeti alkotás.

És ez fontos.

  • rocksztárok tudják, hogy a gitár öltöztet,
  • a luxusóra sem az időt mutatja (hanem a státuszt),
  • az Ön új medencéje is legyen olyan kiegészítő a lakásban, amelyre öröm ránézni.

A medenceakrilt választhatja White, Cameo, Stearling silver, Tuscan sun és Majestic sky színvariációkban. Ha ízlése óvatos, a White-ot, esetleg Stearling silvert ajánlom.

VitalSpa Bermuda jakuzzi fehér

Bermuda jakuzzi fehér medencehéjjal

VitalSpa Bermuda jakuzzi stearling silver

Bermuda jakuzzi Stearling Silver medencehéjjal

VitalSpa Bermuda jakuzzi cameo

Bermuda jakuzzi Cameo medencehéjjal

Ha szeretné a világos belső teret egy sötétebb szín kontrasztjával izgalmassá tenni, akkor a Majestic sky-t szeretni fogja.

VitalSpa Bermuda jakuzzi majestic sky

Bermuda jakuzzi Majestic Sky medencehéjjal

 

A Tuscan sun olyan szín, amit valaki vagy azonnal imád, vagy azonnal elutasít – ha beleszeret, akkor nagyon beleszeret. (A bemutatótermünkben megnézheti a színeket, élőben még szebbek.)

VitalSpa Bermuda jakuzzi tuscan sun

Bermuda jakuzzi Tuscan sun medencehéjjal

A belső megtart, a külső megfog, nem igaz? (De!) Válasszunk egy szép faburkolatot természetesen igazi fából.

Thermowood fa lépcső

Mintázatban egy függőleges lécezést kap (ez amolyan esztétikai hagyományőrzés, visszautal a dézsák idejére, miközben egyértelműen 21. századi luxusfürdőzés). Ha Ön az izgalmak embere, akkor a Deluxe fa oldalburkolattal vízszintes és függőleges elrendezéssel hangulatosítja a medencéjét.

Thermowood faburkolat: standard és deluxe

Színben natúr, dijoni dió és antracit szürke – mindegyik gyönyörű, de ha muszáj lenne ajánlanom, akkor az antracit szürkét ajánlom.

VitalSpa jakuzzi medenceburkolatszinek thermowood oldalburkolat

Mit jelent a thermowood? Ezt a fát speciális hőkezeléssel tartósítjuk: a fasejtek cukortartalmát lebontjuk, a sejtfalakat kiszárítjuk – így a kártevők nem támadják a fát, nem szívja fel a vizet (így időjárásálló), nem vetemedik és időtálló. Az eljárás teljesen vegyszermentes (ez egy családi jakuzzinál még fontosabb!).

Hány embernek kényelmes ténylegesen egy 5 férőhelyes jakuzzi?

„Ne ülj a helyemre.”

Szülőtársaim gyakran hallhatják ezt a mondatot.

Azt nem tudom garantálni, hogy a Bermuda jakuzziban a testvérek nem fognak összeveszni minden apróságon – de azt igen, hogy legyen elég helyük a fürdőzésre.

Apropó, hogyan tudom meg, hogy hány férőhelyes egy jakuzzi?

Fellapozzuk a VitalSpa katalógusát, mert tudatos vásárlóként nem az épp legdivatosabb jakuzzit akarjuk venni… sem azt, amelyiknek pont a legszebb a reklámja… hanem olyan medencét választunk, ami már bizonyított. (A VitalSpa medencemesterei 26 éve készítenek jobbnál jobb hidromasszázs-berendezéseket.)

Lapozok, és azt látom, hogy a Haiti Eco 1 fekvőhelyet és 5 ülőhelyet ad a leendő jakuzzitulajdonosnak. Tehát ez 6 személyes volna?

Logikus, de ennél összetettebb az Ön kényelme.

Az ülő- és fekvőhelyek száma nem egyenlő azzal, hogy hány személyes az adott jakuzzi. Ezek befolyásolják a medence befogadóképességét:

  • A helyek elosztása.
    Ha rosszul osztom el a jakuzzihelyeket, akkor zsufi lesz – hiába van egymás mellett 2 hely, ha az elosztás miatt nem férünk el kényelmesen, egymás szájába könyöklünk és hasonlók. (A VitalSpa különösen figyel a helyelosztásnál a kényelemre: térdtávolságokat számolunk, könyökhelyeket alakítunk, kényelmet teremtünk).
  • A jakuzzi nyers mérete.
    E cikkünk hőse, a Bermuda 228 x 228 cm átmérőjű wellnessnégyzet, ami óriási, tágas és kényelmes. Kis túlzással Y-ozva megfordulhatna benne a kocsijával (de ilyet, kérem, ne tegyen), mindenesetre Ön és családja kényelmesen elfér benne.
  • A használó személyek.
    Ahol elfér a két 130 centis törpillánk, ott a fekvenyomóbajnok haverunk talán már nem, ezért adjuk meg tól-ig a személyszámot. (A Bermuda 4-5 főnek ajánlott.)
  • A használat maga.
    A masszázsmedencézés nem arról szól, hogy beülünk, áztatjuk magunkat, kiszállunk, ó nem. Ó, nagyon nem. Ez itt a több évezredes vízkultúra kicsúcsosodása: minden helyre más elosztásban terveztük be a fúvókákat azért, ne 1 db masszázsmódot kapjon, hanem 5-öt. Átül ide, itt a hátra jön a víz, átül oda, ott a derekát masszírozza (de ezeket mindjárt részletezzük).

A Bermuda a nagy medenceméret (228 x 228 cm) és a jó helyelosztás miatt 5 férőhelyes és 5 személyes. Járjon nyitott szemmel a piacon, mert ez az okos tervezés miatt nálunk így van, de nem törvényszerű, hogy a férőhely és befogadóképesség között egyenlőség legyen.

Bermuda 5 férőhelyes jakuzzi

Az a biztos, ha a bemutatóteremben kipróbálja a jakuzzit: kiderül, hogy kényelmes-e.

Majdnem tökéletes masszázsélmény – a Bermuda masszázshelyei

Nézzük meg most még csak képen a Bermuda jakuzzi helyelosztását. (A bemutatóteremben teljes pompájában is láthatja, és azért ott helyben megnézve jobban érvényesül a 2,28 méter x 2,28 méteres pompázat.)

48 db rozsdamentes acél fúvókával érkezik a Bermuda. Miért nem 50 vagy 44?

Egyszerű:

Mert a Bermuda masszázskoncepciójához épp ennyi kell.

Figyelje csak meg, micsoda tudatosság, micsoda tervezés és gondos figyelem került minden helyre. (Amikor Ön VitalSpa Bermuda jakuzzit vásárol, akkor 26 évnyi tapasztalatot és több százezer fürdés tapasztalatával tökéletesített élményt vásárol.)

Bal felső sarkunk egy mélymasszírozó ülőhely. A fejtámla szinte igényli azt, hogy még jobban belesüppedjen az ülőhelybe és átadja magát a vízsugaraknak. A dobókocka ötösének mintázatában raktunk 5″-os fúvókákat, mert, tudja, szeretünk élni. Milyen erős legyen a vízsugár? Azért kérdezem, mert Ön 1 gombnyomással egyedileg beállíthatja (nem a gyártó dönti el, Ön hogyan szeresse).

Bermuda mélymasszírozó ülőhely

Jobbra egy ülőhely 4 fúvókával, melyek a gerinckörnyéki mély hátizmokat fogják megkínálni finom, friss, fájdalomtól felszabadító vízzel. Tudja, azokat a hátizmokat célozza a vízsugár, amelyek egy kicsit most is feszülnek és fájnak, mert hajlamosak rá.

Bermuda ülőhely 4 db fúvókávalA jobb sarokban fekvőhely, na de micsoda fekvőhely. Mélyhátizmokra megkapja a dögönyözést, de fölötte 3 fúvóka a felsőháti szakaszt kínálja meg enyhüléssel.

Bermuda - 1. fekvőhelyÉszrevette már, hogy a fárasztó munkanap végén öntudatlanul is a csuklyás izmát masszírozza (ez van a válla és nyaka között)? Nem tudom, miért, de valahogy a fáradság és a stressz itt jön ki, ezért kellemetlenül tud feszülni – na de 15 percet tölt a Bermudában és apró, elégedett sóhajtással nyugtázza: enyhül a fájdalom.

Figyelje meg, hogy 2 fúvókával a combfeszítőt is megdolgozzuk, fárasztó napok után ez szinte kisimogatja és kidögönyözi a fáradtságot a lábaiból. Komoly figyelmet kap a vádli (4 fúvóka) és a talp (2 fúvóka). Ezek viszonylag pici izmok, de úgy be tudnak állni, hogy az masszázs nélkül szinte nem kibírható. Lehet, hogy Ön is masszírozó golyókkal és edzőtermi masszázshengerekkel próbált életet csiholni eljárt, feszülő futóműveibe – kevés eredménnyel. Kényelmesebb beülni a medencébe, kihasználni a víz felhajtóerejét, a meleg víz serkenti a vérkeringését, és miközben az erős fúvókák végre hatékonyan masszírozzák ki talpából a görcsöket, arra gondol: „ez a medence dupla áron is megérte volna, kiváló vételt csináltam.”

Na EZT jelenti a 26 évnyi medencekészítési tapasztalat.

Óramutató járásával egyezik haladásunk:

A bal alsó sarokban ismét egy fekvőhely van, de nézze csak figyelmesen: a hátra érkező fúvókák elosztása eltér. Itt inverz piramisban ereszkedik le a masszázsirány azért, mert a vacakoló, feszülgető lapocka környéki izmok alá is beküldjük az enyhülést hozó vízsugarat, ha rajtunk múlik. És tudja: rajtunk múlik!

Bermuda 2. fekvőhely

Középen még egy ülőhely. Ön figyelmes, ezért észreveszi, hogy ez is máshogy célozza a hátat, mint a másik ülőhely: itt a derékizmokat és a gerinc legalsó szakaszát (a fenék fölött kicsivel) vesszük masszázskezelésbe. Önismétlő leszek, ezek is be tudnak állni. Mennyi, de mennyi bajunk lehet – szerencsére a VitalSpa mindegyikre tud gyógyírt. 1 medence, sokféle megenyhülés.

Bermuda 3. ülőhely

Még nem végeztünk.

Mit keres ott középen az a néhány „odaszórt” fúvóka?

  • A két ülőhelynél a comb oldalát tudja masszírozni kicsit (1 fúvóka) vagy nagyon (2 fúvóka), plusz az 1 fúvókás ülőhely kap egy talpfúvókát is.
  • A mélyülés (bal felső sarok) 4 talpfúvókájával egy teljes masszázsprogramot lefuttathat a talpára.

Ez most ilyen „hm, hm, ok” funkciónak tűnik, na de amikor megérkezik Milánóból (ahol napi 20 000+ lépésbe „került” a városnézés) vagy a bakonyi biciklis körtúráról hazaér és talpa sikoltozik a kimerültségtől… akkor ez az a masszázshely érzésre megfizethetetlen (egyébként még akció nélkül is jó ár-érték arányú).

Minden fúvóka tökéletes helyen.

Minden vízsugár pont jó helyre megy.

Minden nagyon rendben van – gondolja, ahogy kényelmesen nyúlik el a Bermuda medencében.

„Még több adatot szeretnék a döntésemhez”

Készítettünk egy jakuzziválasztási kisokost, amelyben a Bermuda (és más VitalSpa-medencék) minden alapfelszereltségét és extráját megismerheti annyira, hogy dönteni tudjon.

Sok olyan kérdését is megválaszolja, amit most még föl sem tett.

Javaslom, nézze meg a Bermuda medencét a központi bemutatótermünkben (ha időpontot foglal, soron kívül fogadjuk).

VitalSpa bemutatóterem időpontfoglalás

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.