Hívja jakuzzi szakértőjét: +36-30/469-3075

A legjobb legjobbjai: a VitalSpa csúcskategóriás masszázsmedencéi

A legjobb legjobbjai: a VitalSpa csúcskategóriás masszázsmedencéi

A legjobb legjobbjai: a VitalSpa csúcskategóriás masszázsmedencéi 800 600 VitalSpa jakuzzi, Masszázsmedence

VitalSpa csúcs jakuzzik

Ön pontosan honnan érzi azt, hogy megérkezett?

  • Összeg a bankszámlán?
  • Ház azon a környéken, amit már gyerekkorában kinézett?
  • Vagy az az érzés, hogy úgy vásárolhat, hogy nem nézi meg semminek az árát?

Ha utóbbi, akkor ezt a cikket élvezni fogja: a VitalSpa eleve olyan jakuzzimárka, amit a piacot jobban átlátók szokta venni – akik „tudják, mi a dörgés”. Mi nem csapunk nagy zajt, mert a minőség magáért beszél.

Tehát a fejében formálódik: „VitalSpa legyen az új medencém, na de melyik?”

E gyors cikkben megmutatom Önnek a legnagyobb és legértékesebb medencéinket, aztán majd a bemutatóteremben folytatjuk a beszélgetést.

A fél társaságnak elég:
Bali masszázsmedence

Van egy videónk arról, ahogy a 3. emelet teraszára beemelünk daruval egy medencét.

Elviszi a show-t az, ahogy a VitalSpa Bali jakuzzi szárnyra kap, de van egy érdekes pillanat a videóban – kíváncsi vagyok, feltűnik-e Önnek.

Indítsa el, megvárom.

Na?

A 43. másodpercnél egy sarkon befordulunk és látja, ki van centizve. Egy nagyobb medence már nem fért volna el itt (így azt máshol emeltük volna be).

VitalSpa jakuzzi beemelése

Hiába van meg a szándék és a büdzsé, ha egyszerűen a kinézett terasz akkora, amekkora. (Családi háznál ez föl se merül, a kertek általában tágasabbak.)

  • Befér-e az ajtón?
  • Beemelhető-e az ablakon?
  • Ha berakom a beltéri medence mellé, el tudunk-e sétálni mellette?

A nagy varázslat nem az, hogy kicsi jakuzzit készítsünk. (A 2 személyes Florida „zsebben elfér” – jó, kicsit túloztam, de a 216 x 160 x 80 cm-énél általában az ebédlőasztalok is nagyobbak.)

De 4-5 férőhely… melyből 1 fekvő és 4 ülő… azt megcsinálni 231 x 197 x 90 cm-es kompaktságban már medencemesteri szint, és itt csillog a VitalSpa több, mint 20 év tapasztalata, hogy mégis sikerült. A Bali 15 centivel hosszabb és 37 centivel szélesebb a Floridánál (és 10 centivel magasabb), cserébe kényelmesen fogad +3 főt. Jómagam elfogult vagyok, de ezt a mérnöki teljesítményt imádom.

VitalSpa Bali masszázsmedence méretek

Nem elfogult Horváth Ferenc jakuzzitulajdonosunk, aki ezt mondta:„Sokáig az tartott vissza, hogy nem találtam olyan jakuzzit, ami »bemegy« az ajtón és befér a tetőtérbe, mert egy társasházban lakunk a családommal két szinten. Ez a modell befért az ajtón, eszetlen jól felszerelt, mégis kényelmesen elférünk benne a gyerekekkel. Nagyon szeretjük.”

Ha csak annyit tudna a Bali, hogy kicsi helyen sok jó embert felpezsdít (szó szerint), már az megnyerné a szívem. De boldogságunkat fokozza a 77 vízfúvóka, ami rekorder nálunk is, pedig általában bőségesen fűszerezzük fúvókákkal a medencéket. Ehhez a „kakaót” (oké, vizet) 3 masszázspumpa és 1 keringetőszivattyú adja, illetve 1 levegőkompresszort is a rendszerbe kötöttünk (ha légbuborékokkal dúsítaná a hidromasszázsát, és ugyan miért is ne tenné meg).

Ennyi energia azért is kell neki, mert ha mind az 5 helyen „döngetik” a hidromasszázst, akkor is bírnia kell – a VitalSpa neve minőséget jelent, így döccenésmentes vízsugarakat szállítunk Önnek és vendégeinek a hátukra, derekukra, lábukra.

A külön pumpák előnye az is, hogy így az ülőhelyeket szabályozni tudja: úgy ülhet egy barátja Ön mellett, hogy ő „izomból kapja” a saját helyén a hidromasszázst, míg az Ön helyén meg sem mozdul a víz a fúvókából, mert most épp nincs kedve a masszázshoz. Ezt az „EasyControl” vezérlőkkel mindenki a maga kedve szerint állíthatja be (még csak meg se kell beszélni, mert minden helyre jut külön vezérlő).

Easy Control személyre szabható medencevezérlés

 

  • A vízeséses fejpárnára már csak bólint: hát persze, hogy ez is benne van.

VitalSpa vízeséses fejpárna

  • 1 kattintással kapcsolható színterápia: hogyne, kettőt kérek.VitalSpa színterápia

 

  • Téli medencézés? A „4 évszak hőszigetelés” lényege az, hogy a jakuzzi energiaigényét kényelmes szinten tartsuk: egy percig sem fog azon kattogni, hogy „mibe fog ez kerülni”, mert tudja jól, hogy a hatékony hőszigetelésnek köszönhetően nem sokba.

VitalSpa 4 évszak hőszigetelés

Nem szeretnék minden „poént” ellőni, a Bali élőben úgyis szebb – foglaljon időpontot a VitalSpa bemutatótermébe és várom szeretettel (meg a Bali medencével).

Egy kicsit megszaladt a medencemester keze: az Atlantis masszázsmedence

A „VitalSpa” legjobbjaként szokták emlegetni, mert elfogott minket a hév a tervezőasztalnál*:

  • négyzet alakú, 231 x 231 centiméteres óriás, így ezt már a medencét kiszolgáló kis szabad sávval (ahol, ugye, be- és kiszáll) már előre be kell tervezni. Ha Önnek akkora tetőterasza van, hogy nem is tudja mivel megtölteni, akkor erre nem lesz gondja (lesz viszont Atlantis masszázsmedencéje).
  • 4 550 000 Ft az alapfelszereltség, amiből már kijön egy új autó is. (Bár ez nem „A-ból B-be” visz, hanem a stresszes hétköznapokból elbugyborékoltat a nyugalom szigeteire.) És időnként kifoghat olyan akciót, amivel több százezret is lefaraghat a listaárból.
  • 1 fekvő és 5 ülőhelye van. A név kötelez, mondhatnánk, az Atlantis a fél várost ugyan nem süllyeszti el, de a társaság fele egyszerre tud jakuzzizni. Nincs többé „én voltam itt előbb” és „nekem jutott eszembe” és „most már add át a helyed”, az Atlantisban van hely a boldog délutánoknak.

(*Igen, minket. A VitalSpa itthon tervez és itthon készíti a jakuzzikat.)

Figyelje meg, micsoda tudatosság van a fúvókák elhelyezésében! Gondoljon csak bele: ha masszőrhöz megy, akkor ott kérhet mély masszázst, sportmasszázst, svédmasszázst és így tovább. Hát nem logikus, hogy a masszázsmedencéje is néha „fogást váltson” és máshogy masszírozzon?

Dehogynem.

Ezért a masszázs erejét állíthatja a fúvókákkal és a ki/be kapcsolását pedig az „EasyControl” vezérléssel… és ha úgy dönt, levegőbuborékokkal keverheti a vizet, hogy kicsit lazább, finomabb legyen a dögönyözés.

(Még ezt is fokozhatja: a MicroSilk mikroszkopikus buborékok millióit keveri a vízhez azért, hogy a bőrének legfelső rétegeit a finom oxigén „átmossa”, serkentse a vérkeringést és eltávolítsa az elhalt sejteket. Megfiatalít!)

VitalSpa microsilk buborék

 

Tegyünk egy kört az Atlantis jakuzziban:

VitalSpa Atlantis jakuzzi - masszázsülésekVitalSpa Atlantis masszázsmedence - messzázsülések

Alul a jakuzzi egész hosszában egy fekvőhelyet látunk: talpa, vádlija, combja és háta egyaránt kap a vízből, amit megkönnyebbülő sóhajjal vesz tudomásul. Ha a bal oldalon középre ül, látja, hogy az egy közepesen intenzív masszázshely, bal felső sarokban viszont hány fúvókát kap a hát! Már jut víz a rakoncátlankodó derékra is.

Fent középen egy pihenőhelyet talál, egy gerinckörnyéki fúvóka boldogítja az ide ülőt. Jobb oldalon fent a széles hátizmok és a derék oldalról kapja az enyhülést (no és kicsit a csuklyásizmokat is célozza néhány fúvóka), jobb oldalt középen vízszintes sugárban lehet küldeni a hátra a vizet.

Mindez az alapkialakítás, melyhez vegye hozzá azt is, hogy kicsi helyezkedéssel is célozhatja, hova menjen a vízsugár. Választék van bőven, az Atlantis masszázskínálatát nem is szokták megunni.

Minden hely külön vezérelhető, ehhez 5 masszázspumpa, 1 levegőkompresszor és 1 keringetőszivattyú munkája kell. Itt is jár a „4 évszak hőszigetelés”, így a teljes gépészet segít a víz melegen tartásában (mert a medencetestben tartjuk a hőt).

Hotel otthonra – a VitalSpa Goa

Engem a feszített víztükrével nyert meg magának a Goa masszázsmedence, de lehet, hogy Önnek meg a 238 centis átmérő és a 6 férőhely imponál.

A többi jakuzzinkat „ahogy tetszik” rakhatja oda, ahova szeretné (pl. a terasz burkolatára közvetlenül) és opcionális a süllyesztés – a Goa viszont csak süllyesztve kérhető. Emiatt általában nagyobb felújításokkor viszik, amikor úgyis bontjuk a burkolatot.

VitalSpa Goa jakuzzi (süllyesztett)VitalSpa Goa jakuzzi beépített

Apartmanok és hotelek wellnessrészlegére képzeltük el, de ez nem „jakuzzitörvény”: ha Ön otthonra szeretne egy kerek, süllyesztett és hatalmas (6almas!) masszázsmedencét, akkor engem lenyűgöz ez a fajta kreativitás. Micsoda különlegesség otthon kialakítani egy wellnessrészleget!

A Goa jakuzzit is komolyan kell gondolni:

  • 6 férőhelyes nagy jakuzzi, ez inkább házibulik és komoly szociális élet kiszolgálására illő.
  • Süllyesztve építhető be. A beépítéssel gondja nem lesz (mert ránk bízhatja), csak tervezzen vele.
  • A listaára 4 690 000 Ft. Ami luxus, az luxus.

Itt is gondoltunk arra, hogy az ülőhelyek másfajta masszázst adjanak: látja, hogy a 33 fúvókát eltérő méretben és elrendezésben terveztük a medencetestbe.

A kedvenc extrák, melyekre félig igent mondott

Már elnézést, hogy előre szaladtam, de ezek zseniálisak.

Audiorendszer
Telefon kihangosítva? Bluetooth-hangszóró? Ne szórakozzunk már, ha megnyomja a medencetestet éppen itt (a bemutatóteremben megmutatom, hol), akkor lám, előbújik egy hangfal. Természetesen vízálló és össze tudja kötni a telefonjával, hogy medencézés közben a kedvenc Spotify-lejátszási listájára chillezhessen (pihenhessen), esetleg hangoskönyvet vagy podcastet hallgathasson. Oh, és olyan basszus dübörög belőle, hogy az majdnem plusz 1 fúvókával felér, a gyomromban érzem a zenét, ez egy csoda!

VitalSpa jakuzzi audiorendszer

MicroSilk oxigénterápia
A bőrápolással úgy vagyok én is, hogy mindig rászánom magam, aztán néha elfelejtem. Könnyebb, ha a masszázsmedence egy gombnyomással képes bőrt regenerálni: a buborékok lágyan mélytisztítják a bőrt, ráadásul keringést serkent, ezáltal fiatalít. Önnek egy gombnyomás az egész, a többiről gondoskodik a rendszer.

jakuzzi Microsilk

EASY víztisztító berendezés
Minden VitalSpa jakuzzit úgy vesz át, hogy azt a minimális vízkezelést megérti és meg tudja csinálni. Az EASY még tovább egyszerűsíti az amúgy is „napi 3 perc” egyszerűségű dolgát.

VitalSpa Easy víztisztítórendszer

Thermotető
Ez fizikailag is védi a medencevizet (nem kell leveleket és bogarakat halászni belőle), ráadásul szabályozza a hőmérsékletet (a télen felfűtött víz melegét tartja, a nyári medencevíz hűvösét óvja).

VitalSpa Thermoteto barna 01

És most merre tovább?

Ha a jakuzzitípusok között böngészne, erre tessék.

Ha még többet olvasna a VitalSpa újításairól, ajánlom jakuzzi kisokosunkat.

Ha élőben megnézné a medencéinket (mondom, megmutatom, hova rejtettük a hangfalat), foglaljon időpontot a bemutatóterembe.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.