Hívja jakuzzi szakértőjét: +36-1-700 2135

Jakuzzi otthonra: minden, amit a vásárlás előtt tudni kell

Jakuzzi otthonra: minden, amit a vásárlás előtt tudni kell

Jakuzzi otthonra: minden, amit a vásárlás előtt tudni kell 800 532 VitalSpa jakuzzi, Masszázsmedence

Jakuzzi otthonra: minden, amit a vásárlás előtt tudni kell

A jakuzzik egyre népszerűbb kiegészítőkké válnak, ami kényelemre és egészségre gyakorolt jótékony hatásaira vezethető vissza. Pihentető kényeztetést nyújtanak egy fáradt nap után, enyhítik az állandó stresszt, megnyugtatják a fájó izmokat és javíthatják az alvás minőségét is. Jakuzzivásárlás előtt azonban elengedhetetlen, hogy tájékozottan válasszon, hogy a berendezés otthona adottságainak, költségvetésének és igényeinek megfelelő legyen. Hasznos tippek írásunkban!

A hidromasszázs nyugtató hatása

A jakuzzi a luxus és a kikapcsolódás színtere, amelyet számos kényeztető tulajdonsága tesz otthona értékes kiegészítőjévé. Segít Önnek igazán ellazulni, hozzájárul a stresszoldáshoz, és jótékonyan hat az általános egészségügyi állapotára is.

VitalSpa csúcs jakuzzi Atlantis, luxus, jakuzzi otthonraKikapcsolódás és pihenés

Az egyik ok, amiért jakuzzivásárlás mellett dönthet, – és amiért mások is előszeretettel választják, – hogy elősegíti a relaxációt és segít a stresszoldásban. A hidroterápia különösen jóleső egy hosszú, stresszes nap után, mivel elősegíti az endorfinok felszabadulását is, ezáltal a jobb mentális egészséghez is hozzájárulhat.

A meleg, pezsgő habokban való elmerülés szinte azonnali ellazulást biztosít Önnek. A hő, a felhajtóerő és a fúvókák által végzett masszázs kombinációja csökkenti az izmaiban felgyűlt feszültséget, és javítja a vérkeringését is.

Vitalspa csúcsmedencék cikk borítókép

Egészségügyi előnyök

A meleg víz és a masszázsfúvókák segítik a véráramlás fokozását, ami elengedhetetlen az izmok regenerálódásához. Ez különösen hasznos, ha rendszeresen sportol, vagy minden nap megterhelő fizikai tevékenységet végez. A jakuzzik rendkívül hatékonyan enyhítik az ízületi fájdalmakat is, hiszen víz felhajtóereje csökkenti az ízületekre nehezedő súlyt és nyomást. Így megnyugvást hoz az ízületi gyulladásban vagy más ízületi betegségben szenvedőknek.

A rendszeres jakuzzihasználat következtében javulhat a vérkeringése, ami jótékonyan hathat a szíve és érrendszere egészségére, a bőrére, az immunrendszerére.

VitalSpa jakuzzizás élettani hatásai illusztrációA legjobb jakuzzi otthonra: tippek a választáshoz

A megfelelő jakuzzi kiválasztása ijesztő feladat lehet, tekintettel a rendelkezésre álló lehetőségek sokaságára. Az alábbi útmutatóval segítünk Önnek eligazodni a legfontosabb tényezők között, amelyeket érdemes figyelembe vennie, amikor az otthonába jakuzzit választ.

Méret és kapacitás

Az egyik legfontosabb szempont a jakuzzi mérete és kapacitása, hiszen nem mindegy hányan fogják rendszeresen használni a berendezést.

A pezsgőfürdők a kis 2-3 személyes modellektől a nagyobb, akár hat fő befogadására alkalmas masszázsmedencékig terjednek. Ha családjával közösen akar majd csobbanni, vagy szeretné a társasági összejöveteleit közös fürdőzéssel megkoronázni, célszerű nagyobb méretű modellt választania. Egy családi medencének legalább 4 személyesnek kell lennie.

Vitalspa családi jakuzzi

ha egyénileg, vagy a párjával szeretné használni egy kisebb jakuzzi praktikusabb és költséghatékonyabb megoldás lehet. 

VitalSpa otthoni jakuzzi - kétszemélyes jakuzziélmény

Kültéri vagy beltéri?

A VitalSpa masszázsmedencék beltéren, és kültéri jakuzziként is megállják a helyüket. A kiváló minőségű anyagoknak, a mesteri tervezésnek, a 4 évszak hőszigetelésnek és a thermotetőnek köszönhetően kültéren is gazdaságosan üzemeltethetőek még a téli időszaban is. Akár havazik, akár rossz idő van, vagy épp az eső esik, Ön bármikor kedvére 40 fokos forrófürdővel kényeztetheti magát az otthoni jakuzzijában. 

VitalSpa 4 évszak hőszigetelés

Beltéri kialakítás esetében népszerű a félig vagy teljesen padlósíkba süllyesztett elhelyezés. Amire az otthonában oda kell figyelnie: az a jakuzzi megfelelő szellőzése.

VitalSpa jakuzzi Noszvaj Treehouses HotelPadlósíkba süllyesztett jakuzzi

A legfontosabb igények a jakuzzival szemben

A jakuzzi kiválasztásakor a legfontosabb, hogy figyelembe vegye a fúvókák számát és típusát, mivel ezek közvetlenül befolyásolják a masszázs élményét. A VitalSpa jakuzziknál szabályozhatja a  fúvókák erősségét, így mindenki testre szabhatja a hidroterápiás kezelést.

A jakuzzik modellenként eltérő ülő- és fekvőhelyes lehetőségeket kínálnak. Az ülőhelyes elrendezés ideális a nagyobb családi vagy baráti fürdőzésekhez, míg a fekvőhelyek nyugodtabb pihenést tesznek lehetővé. Döntse el, hogy az Ön ízléséhez melyik beállítás felel meg leginkább.

Mivel minden ülőhely más-más testfelületet masszíroz át, ezért érdemes kipróbálnia az összeset, – így biztos lehet benne, hogy minden testrésze át lesz masszírozva.

Egyéb funkciókkal tovább fokozhatja a pezsgőfürdőzés élményét; például a beépített világítással (Deluxe színterápia) különleges hangulatot teremthet.

VitalSpa otthoni jakuzzi színterpáia

A fejlett vezérlőpanellel egyszerűen módosíthatja a medence beállításait, a távoli medencevezérléssel pedig már hazaérkezés előtt beindíthatja a pezsgést, így otthon már tényleg nincs más dolga, mint a buborékok közé vetnie magát.

Ezek az extrák, bár nem elengedhetetlenek, még kényelmesebbé és pihentetőbbé teszik az otthoni jakuzzizást.

Energiahatékonyság

Egy energiahatékony jakuzzi  hosszú távú költségmegtakarítást jelenthet Önnek, – emellett környezeti hatása sem elhanyagolható. A legtöbb pezsgőfürdő elektromos árammal működik, de méret és funkciói alapján eltérő energia igénnyel rendelkeznek. A jakuzzi áramforrása és fogyasztása közvetlen hatással van a közüzemi számláira. 

Válasszon olyan modellt, amely jó szigetelésű, és energiatakarékos kialakítású (például hőszivattyúval felszerelt). Ez kezdetben többe kerülhet, de az alacsonyabb energiafogyasztás révén idővel mégis pénzt takaríthat meg Önnek. Keressen energiahatékony minősítéssel vagy tanúsítvánnyal, négy évszak hőszigeteléssel rendelkező jakuzzikat, így biztos lehet abban, hogy környezet- és pénztárcabarát döntést hozott.

Karbantartás

Egy otthoni jakuzzi karbantartása egyszerűbb, mint elsőre gondolná, – különösen, ha rendelkezik a megfelelő eszközökkel.

A rendszeres karbantartás során vegyszerszint ellenőrzésére és beállítására, a szűrők tisztítására, és a víz egyensúlyának biztosítására kell odafigyelnie. Ezek a hamar rutinná váló feladatok  kevés energiaráfordítással kivitelezhetőek, mindössze alapvető ismeretekkel kell rendelkeznie a jakuzzi működéséről.

A VitalSpa jakuzzik beépített vízszűrő és fertőtlenítő rendszerrel is rendelkeznek, ami  még gyorsabbá teszi a karbantartást. A modern jakuzzik felhasználóbarát kezelőfelülete és karbantartási figyelmeztetései, – vagy a SpaMentor vízelemző készülék automatikus értesítései tovább egyszerűsítik a folyamatot. Egy hagyományos otthoni jakuzzi általában havonta kb. 15 perc ráfordítást igényel, három-négyhavonta pedig egy kicsit alaposabb ellenőrzést.

VitalSpa Spa Mentor

A vízelemző automatikus értesítést küld a vízminőség változásáról

A rendszeres karbantartás a jakuzzi higiéniája és hosszú élettartama szempontjából is fontos. A megfelelő karbantartás megakadályozza a káros baktériumok felhalmozódását, és biztosítja, hogy a víz tiszta és hívogató maradjon. Ezzel szemben, ha elhanyagolja ezeket, mechanikai problémákkal, magasabb fenntartási költségekkel vagy akár teljes cserével is járhat.

Ezt könnyedén elkerülheti, ha fenntartja a megfelelő vízminőséget (a SpaMentor erről automatikus értesítést küld Önnek).

Jakuzzi élmény otthon: maximális kényelem 

Az otthoni jakuzzik olyan élményt nyújthatnak Önnek, amely hozzájárulhat a gondtalan mindennapokhoz. Egy otthoni jakuzzi egész évben, bármikor rendelkezésére áll: ez páratlan kényelmet és rugalmasságot jelent Önnek, miközben a szeretteivel töltött minőségi idő csodálatos helyszínéül is szolgálhat. Nézze meg , hogyan maximalizálhatja a pezsgőfürdő előnyeit a kényelem és kikapcsolódás érdekében.

Testi-lelki jóllét a mindennapokban

A pezsgőfürdőben való elmerülés kiváló módja annak, hogy egy hosszú nap után ellazuljon. A meleg víz megnyugtatja a testét és segít elcsendesíteni a cikázó gondolatait, és csökkenti a felgyülemlett feszültségét. A víz ritmikus hangjai és a fúvókák gyengéd masszírozása meditatív hatású lehet, a meleg vízben ülve a légzésére koncentrálva hatékonyan oldhatja a stresszt.

VitalSpa otthoni jakuzzi - stresszoldás

Ha aktívan sportol, a jakuzzi tökéletes eszköz lehet az izmok regenerálására is. A meleg víz és a masszírozó fúvókák segítenek ellazítani a fáradt izmait, csökkentik a fájdalmát és felgyorsítja a gyógyulási időt. Nem utolsósorban a pezsgőfürdő a vérkeringésre és az anyagcserére is jótékony hatással lehet, elősegíti, hogy Ön a mindennapokban kiegyensúlyozottabb és egészségesebb legyen.

A családi és baráti összejövetelek fénypontja

Az otthoni pezsgőfürdő kiváló környezetet biztosít a családjával és a barátaival való minőségi időtöltéshez. Akár egy hétvégi összejövetelről, akár egy hétköznap estéről van szó, a jakuzziban való pihenés elősegíti a meghitt beszélgetéseket és a közös pillanatokat, amelyek erősítik a kötelékeket.

Az otthoni jakuzzi a párjával való romantikus pillanatoknak is megfelelő helyszínként szolgálhat. A meleg, pezsgő víz meghitt légkört teremt, amely tökéletes a bensőséges beszélgetésekhez.

VitalSpa 2 személyes medence

Kényelem és rugalmasság

Az otthoni pezsgőfürdők egyik legnagyobb előnye, hogy akkor használja a jakuzzit, amikor csak szeretné. Nem kell elutaznia, vagy a fürdő nyitvatartási idejéhez igazodnia – a nap bármely szakában elmerülhet a habokban. Nem beszélve a személyre szabott élményről; otthon kedve szerint változtathatja a hőmérsékletet, a vízsugarak masszírozásának intenzitását, és a még teljesebb spa élmény eléréshez akár aromaterápiás illatpatront is használhat.

Aromaterapia patron

Az otthoni pezsgőfürdőt ráadásul az év 365 napján, évszaktól függetlenül használhatja az otthonában. Nyáron frissítő módja az esti hűsölésnek, míg a hideg téli napokon hatékonyan átmelegítheti.

A masszázsfürdőzés beépítése az otthoni rutinjába többet nyújt, mint gondolná: kikapcsolódást és stresszoldást biztosít, ami kedvező egészségügyi hatásokkal is jár. Akár egy fárasztó nap után szeretne ellazulni, akár fizikai panaszai enyhítésére vágyik, egy jakuzzi értékes befektetés lehet az általános jóllétéhez.

A legjobb otthoni jakuzzi kiválasztása számos tényezőtől függ, mivel összetett termékről beszélünk. Ám ezen szempontok alapos értékelésével olyan pezsgőfürdőt találhat, amely nemcsak életteréhez és költségvetéséhez illeszkedik, de teljeskörű relaxációt nyújt Önnek. A jól átgondolt döntéssel biztosíthatja, hogy a berendezés hosszú éveken át örömteli használatot és elégedettséget okozzon Önnek, és szeretteinek.

Jöjjön el a központi bemutatótermünkbe, kérje szakértőink segítségét, és próbálja ki személyesen a masszázsmedencéinket! Itt regisztrálhat az időpontra!