Hívja jakuzzi szakértőjét: +36-30/469-3075

Hosszú éveken át gondtalanul – VitalSpa minőség

Hosszú éveken át gondtalanul – VitalSpa minőség

Hosszú éveken át gondtalanul – VitalSpa minőség 800 333 VitalSpa jakuzzi, Masszázsmedence

Az, hogy egy prémium kategóriás termék kifogástalan minőségű anyagokból készül, bizonyára az Ön számára is magától értetődő. De mitől lesz a kimagasló teljesítményű VitalSpa masszázsmedence olyan időtálló, hogy sok éven keresztül is gond nélkül működve szolgálja az Ön és családja pihenését?

MI AZ A THERMOWOOD BURKOLAT?

A fa sokrétűen felhasználható anyag, mivel könnyen megmunkálható, változatos erezettel és színvilággal rendelkezik. A masszázsmedence külső borítása éppen ezért készült ebből az időtálló anyagból, mely egy különleges eljárásnak köszönhetően ellenáll a Nap erős sugarainak és a víznek, hőmérséklet-változásoknak.

VitalSpa fa oldalburkolat: standard vs deluxe

A Thermowood eljárás egy intenzív hőkezelési folyamat, melynek során a fát teljes mértékben mentesítik minden olyan anyagtól és rossz tulajdonságtól, ami addig megvolt benne. Tehát a víztől nem dagad meg, a napfénytől és melegtől nem lesz száraz és hézagos, nem telepednek meg benne az élősködők.

A kezelés tulajdonképpen lezárja a fa pórusait, így lesz ellenálló, vegyszerek alkalmazása nélkül.

Az Acryl belső

Rendkívül hosszú élettartam  jellemzi. A Lucite acryl felületen – antibakteriális mivolta miatt – nem tapadnak meg a baktériumok, ez is segíti a mechanikus szűrők  és kémiai anyagok munkáját. Mivel maga a felület nem szennyezett, így a tisztító berendezéseknek csak a vizet kell kezelniük.

Titkok a palást alatt

Mivel a lényeg szinte mindig rejtve marad, nézzen be velünk a masszázsmedence palástja alá!

Mely alkatrészek végzik a munka nehezét és dolgoznak az Ön kényelméért az első gombnyomástól kezdve?

Fém tartószerkezet és szigetelés

A stabilitás garantált a fém tartószerkezetre épített masszázsmedence esetében. Nem deformálódik nagy súly hatására sem, ellenáll a környezeti ártalmaknak. A fém váz köré vastag szigetelőréteg kerül, mely bent tartja a meleget és csillapítja a rezgést. Ezt fedi be a külső Thermowood burkolat és az acryl medencetest. A vastag „4 évszak” szigetelésnek köszönhetően – tetővel kiegészítve – télen sem hűl ki a medence vize, a berendezés üzemeltetése során keletkező hőenergiát hasznosítja.

Masszázspumpák, fúvókák

A hidromasszázs „lelke”. Rendszeres használatra, nagy igénybevételre fejlesztették ki. Azonos hatékonysággal dolgoznak akár 15 év után is.

A rozsdamentes acél fúvókák felülete ellenáll a víz és a vegyi anyagok károsító hatásainak. Egyetlen követelménynek kell csak megfelelni: a levegővel kevert erős vízsugár szabadon áramolhasson keresztül rajtuk.

Szűrő- és víztisztító-rendszer

A hosszú élettartam úgy érhető el, ha a nagy áteresztőképességű csőrendszer mentes marad a lerakódásoktól. Csak nagy hatékonyságú szűrés mellett lehetséges, hogy minimális vegyszerfelhasználás mellett kiváló vízminőséget tartsunk fent.

Mechanikus szűrők

A keringető szivattyúk által gerjesztett örvény összetereli a medencében lévő szennyeződéseket, ezért a mechanikus, összesen 7,4 m2 felületű szűrők hatékonyan tisztítják meg a vizet. A lebegő szennyeződéseket a felszíntisztítóban elhelyezett kosár gyűjti össze. A hatékony szűrés érdekében a VitalSpa megduplázta a szűrési felületet, minden VitalSpa medencében két antibakteriális felületű szűrő található.

Kémiai vízkezelés

A mechanikus szűrők munkáját segítik olyan eljárással, amely nem károsítja a medence acryl burkolatát. Az ózonnal történő víztisztítás teljesen ártalmatlan a környezetre és az emberi egészségre sincs káros hatással.

Az automata víztisztító rendszer hatékonyságát is igazolja, hogy használatával elegendő a masszázsmedence vizét akár évente cserélni! Tökéletes vízminőséget biztosít hosszú hónapokon keresztül azáltal, hogy a nátrium-bromidot automatikusan áramoltatja a rendszerben.

HOSSZAN TARTÓ, GAZDASÁGOS ÜZEMELTETÉS

Önnek csak néhány alapvető szabályt kell betartania a medence telepítése és üzemeltetése során.

  1. A masszázsmedencét vízszintes, szilárd burkolatú területre helyezze el! Nem billenhet meg akkor sem, ha vízzel feltöltve 5 felnőtt ember pihen benne éppen.
  2. A körüljárhatóság biztosítása érdekében gondoskodjon a vízelvezetésről és megfelelő környezetről! Így soha nem felázott talajról fog belépni a medencébe, elkerülheti a szűrők idő előtti elhasználódását.
  3. A telepítést és az első beüzemelést bízza szakemberre, mivel ő rendelkezik megfelelő szaktudással a víz- és áramellátás szakszerű bekötéséhez! Csak így garantálható a hosszú élettartam.
  4. A szűrőket rendszeresen tisztítsa, ha szükséges, szakember segítségével cserélje ki!
  5. Gondoskodjon a fagymentesítésről a téli időszak előtt, hogy elkerülje a károkat!

A VitalSpa masszázsmedencék amerikai és nyugat-európai beszállítók által készített, első osztályú komponensekből épülnek fel, közel 20 éves hidromasszázs-gyártási tapasztalattal rendelkező magyar gyártó által összeszerelve. A kiváló minőséget a TÜV független szervezet igazolása is garantálja.

A gondos kezelésnek köszönhetően – időszakos szerviz, átvizsgálás, karbantartás – Ön legalább másfél évtizedig tudhatja majd magáénak a VitalSpa élményt.

A minőséget mi adjuk, a törődést Ön.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.