Hívja jakuzzi szakértőjét: +36-30/469-3075

Masszázsmedence otthon, a szórakozás új színtere

Masszázsmedence otthon, a szórakozás új színtere

Masszázsmedence otthon, a szórakozás új színtere 800 292 VitalSpa jakuzzi, Masszázsmedence

Nyáron pezsgőzni a pezsgőfürdőben? Télen a gőzölgő medencéből nézni a hóesést? Egy meghitt éjszakai beszélgetés a csillagok alatt? Képzeljen el egy tágas, kényelmes masszázsmedencét kompromisszumok nélkül melyben minden élményt megoszthat családjával, vagy barátaival. A felejthetetlen partyk elengedhetetlen tartozéka. Egy masszázsmedence amit irigyelni fognak egy jakuzzi melyre büszke lehet, mert minden eleme kiváló. A szórakozást új szintre emeli, mindenkit elkápráztat az energikus hidromasszázs, a nemes thermowood fa burkolat és a rengeteg kényelmi extra. A masszázsmedence mely azoknak lett megalkotva akik ellentmondást nem ismerve csak a legjobbal érik be!

Fedezze fel a VitalSpa két kimagasló modelljét és merüljön el….

ATLANTIS

Az elsüllyedt világ, amiről mindenkinek a képzeletében él egy kép. Tele kincsekkel és rejtélyekkel, a gazdagság és a pompa szigete.

Műszaki adatok:

6 masszázszóna, 73 fúvóka 5 masszázsmotor összesen 12,5 LE teljesítménnyel! 231*231*95 cm méretével a prémium szegmens tekintélyt parancsoló képviselője. 1 db 110W keringető szivattyú, mely gazdaságosan végzi el a keringetést , 1600 literes víztere kellő teret biztosít minden fürdőzőnek. Kimagasló felszereltsége magában foglal minden olyan extrát mint a világítással rendelkező vízeséses fejpárnák, megvilágított csobogók és kapaszkodó. Easy kontroll kiegészítő vezérlő panelek, thermowood csomómentes nyárfa burkolat , 4 évszakos hőszigetelés, ózon vízfertőtlenítő, galvanizált fém tartószerkezet. Számos egyedi extrát adhat saját elképzelési szerint a masszázsmedence felszereltségéhez. Opcionálisan telefonjáról, táblagépéről is vezérelheti jakuzziát a világ bármely pontjáról, kényeztetheti hölgy ismerőseit aromaterápiával, emelheti a party hangulatát vízálló HIFI berendezéssel , A medence vizét megvilágíthatja egyedi színben Deluxe LED világítással, mely a masszázsmedencének ellenállhatatlanul hívogató hangulatot kölcsönöz.

Presztizs, erő, kényelem, nagyság. A legfőbb jellemzői. Ha szeret szórakozni, ha szereti az élményeit megosztani, ha kompromisszumok nélkül csak a legjobb lehet elég jó az Atlantis megérkezett Önnek.

BALI

Egzotikus utazás luxus körülmények között. Pálmafák, az óceán illata, aranyló homok… Az élmény utánozhatatlan, de az érzés visszaidézhető!

A VitalSpa Bali modellje 1 fekvő és 4, ergonomikusan kialakított ülőhelyet foglal magában, 1300 liter víz befogadására és áramoltatására képes! Ez csak a nagy teljesítményű masszázspumpák és a 110 Wattos keringető motor összehangolt működésével lehetséges. A Balboa intelligens vezérlés ezt megoldja, sőt a fények, a vízhőmérséklet és a szűrés is egy helyről irányítható.

A két férőhelyre felszerelt vízesés-fejpárna működése igény szerint szabályozható, a kellemes látványt nyújtó csobogók szintén. A víz áramoltatása nagy beömlőkkel megoldott, így az ózonos víztisztítás mellett a mechanikus szűrőkön átáramló víz makulátlanul tisztán tér vissza a medencébe. Itt minden az Ön kényelme és egészsége körül forog.

A hagyományos masszázsmedencékhez képest a Vital Spa termékek olyan csőrendszerrel vannak ellátva, melyek akár 40%-kal több víz áramoltatására képesek. Így a vízsugarak erősebbek, a masszázsélmény tökéletesebb lesz, miközben az üzemeltetés gazdaságos marad.

A testnek

A felejthetetlen masszázsélményt 76 db rozsdamentes acél fúvóka biztosítja. Ezeknek 11 különböző típusa került beépítésre, 2”- 7” méretben, melyek különböző funkciójúak, tehát a test más és más részére irányítva pont-, vagy dögönyöző masszázsra képesek.

Extra kiegészítőként elérhető a MicroSilk buborékterápia ennél a modellnél is. A technológia lényege, hogy olyannyira apró buborékokat képes előállítani, melyek behatolnak a bőr rétegeibe, feszesebbé teszik azt és tisztítják a pórusokat. Egészségesebb külsővel léphet ki a masszázsmedencéből egy kellemes, ellazító fürdő után.

A léleknek

A masszázsmedencéhez választható 5 belső és 2 külső burkolat mindegyike önmagában impozáns megjelenést biztosít. A szemet gyönyörködtető DeLuxe kiegészítők, mint a 17 db, 6 színben pompázó extra színterápiás led világítás a lélek megnyugtatását szolgálja. A szín- és fényterápia alkalmazásával egyensúlyba kerülhet fizikai és lelki síkon, ami egy tökéletesebb élet felé vezeti Önt.

Mit üzen Bali?

Ön nem adta fel az álmait, a kitartása pedig meghozta a gyümölcsét! Most elégedetten dőlhet hátra a párnázott fejtámlára. Indítson el egy kellemes zenét és élvezze, ahogy körülölelik a játékos buborékok a meleg vízben.

Önnek melyik masszázsmedence tetszik jobban?

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.