Hívja jakuzzi szakértőjét: +36-30/469-3075

Szabaduljon meg a fürdőzés kellemetlen mellékhatásaitól!

Szabaduljon meg a fürdőzés kellemetlen mellékhatásaitól!

Szabaduljon meg a fürdőzés kellemetlen mellékhatásaitól! 800 600 VitalSpa jakuzzi, Masszázsmedence

Szerencsére ma már nem muszáj szenvedni annak, aki érzékeny a klórra, alternatív fertőtlenítőszerekkel klór nélkül is teljes biztonságban fürdőzhetünk. Azoknak is érdemes ugyanakkor áttérni a klórmentes fertőtlenítésre, akiknek eddig nem volt bajuk a klóros vízzel, a vegyszer kellemetlen mellékhatásai miatt ugyanis akár komoly problémájuk is lehet.

 

Miért nem ajánljuk a klór tartalmú vegyszereket?

Amellett, hogy a klórnak enyhén szólva sem kellemes az illata, egy nagyon agresszív vegyszerről van szó, amelyet tanácsos még annak is minél hamarabb elhagynia, aki különösebben nem érzékeny rá.

A klór ugyanis egy rendkívül káros vegyszer, amely nemcsak kellemetlen illatáról, de a szemünket csípő tulajdonsága miatt is nem kívánatos fertőtlenítőszer. A medencetechnológia területén már-már hagyományos vegyszernek mondható klór csupán 30°C alatt stabil, amennyiben ennél melegebb vízben fürdőzünk, akkor a párolgása jelentősen felgyorsul és máris veszélyesnek mondható az egészségre.

Az egészségre káros klór helyett éppen ezért mi azt tanácsoljuk minden vásárlónknak, hogy mindenképp klórmentes fertőtlenítőszert használjanak a hidromasszázskád vize tisztaságának megőrzése érdekében.

Kímélje bőrét klórmentes víz fertőtlenítőszerrel

A DEWAN® termékcsaládot olyan klórmentes fertőtlenítőszerek alkotják, amelyeket direkt azért fejlesztettek ki, hogy a klórra kritikusan érzékenyek, és a klór káros mellékhatásai miatt aggódók is nyugodtan hűsöljenek, vagy relaxáljanak a medencékben. A DEWAN® -18 például egy olyan termék, amit kifejezetten a pezsgőfürdőkhöz, jakuzzikhoz, hidromasszázskádakhoz fejlesztettek ki, a gondtalan és egészséges fürdőzés érdekében.

A klórmentes fertőtlenítés első és leginkább észlelhető előnye, hogy megszűnik az irritáló klórszag, a medence vize és a levegő egyaránt természetes illatú marad. Ezt rendkívül fontosnak tartjuk, hiszen ennek köszönhetően a pihentető fürdőzést tényleg nem zavarhatja meg semmi, és átadhatjuk magunkat a gondtalan pihenésnek.

Tisztítószer, ami ártalmatlan az emberi egészségre

A klór káros az egészségre, a klórgáz pedig különösen veszélyes, de klórmentes fertőtlenítőszerekkel ez kiküszöbölhető. Éppen ezért kézenfekvő megoldás a klórmentes fertőtlenítőszer használata, amely nem képez olyan vegyületeket, amelyek ártalmasak lennének az emberi egészségre, ráadásul nem csípi a fürdőző szemét és a bőrirritáció is elkerülhető így.

Rendkívül hatásos tisztítószer, amely nem kíméli a baktériumokat, vírusokat és gombákat, nem kell aggódnia a víztisztaság miatt akkor sem, ha klórmentes fertőtlenítőszert használ. A klóros fertőtlenítés esetén gyakran előfordult – magas vastartalmú vizek esetén –, hogy elszíneződik a víz, és bár ez nem befolyásolta a tisztaságot, a fürdőzési élményből azért erősen visszavesz. A klórmentes DEWAN® -18 esetében az elszíneződés nem jelenik meg, ráadásul (a klórgázzal ellentétben) napsütés, vagy meleg hatására sem bomlik le, nem keletkezik egészségre veszélyes gáz a fürdővíz fölött.

Korábban biztosan Ön is hallott olyan panaszokat a klórral szemben, aminek során allergiás reakciókról (pl. bőrkiütés) számoltak be egyesek, és sajnos az asztmatikus megbetegedések kialakulását is elősegítette az agresszív fertőtlenítőszer. Klórmentes anyagok használatával természetesen nem kell ilyesmitől tartani, mi ezért ajánljuk mindenkinek, akinek a kényelme mellett az egészsége is rendkívül fontos.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.