Hívja jakuzzi szakértőjét: +36-30/469-3075

A megfelelő medence kiválasztása felelős döntés

A megfelelő medence kiválasztása felelős döntés

A megfelelő medence kiválasztása felelős döntés 800 531 VitalSpa jakuzzi, Masszázsmedence

Elsőre talán furán hangzik, de véleményünk szerint a masszázsmedencét is ki kell próbálnunk, mielőtt megvásároljuk. A medencét hosszú évekre vesszük, és ha nem megfelelő a mérete, akkor sokkal több bosszúságot fog okozni, mint kellemes percet. Nem vicc, a kiszemelt medencét mindenképp próbáljuk ki, mielőtt megvásárolnánk.

Egy masszázsmedence nem cipő és nem is ruha, de amikor szakmai tanácsot adunk a vásárlóinknak, mi soha nem felejtjük el arra bíztatni őket, hogy próbálják ki a medencéket. A legtöbben persze nem úgy készülnek, hogy fürdőruha is legyen náluk, de a medencék úgynevezett száraz kipróbálása akkor is javasolt.

Vásárlás előtti kipróbálás

Ilyenkor semmi különös nem történik, csupán megkérjük a vásárlót, hogy üljön bele a kiválasztott, vagy inkább ekkor még csak kiszemelt medencébe. Ahhoz, hogy tényleg a megfelelő medencét válasszuk ki, mindenképp meg kell róla győződnünk, hogy az ominózus medence elég mély, elég széles, és tudnunk kell, hogy elférünk-e a medencében, ne legyen kicsi, de ne legyen túl nagy sem. Fontos eldöntenünk, hogy milyen célból vásároljuk a medencét, van ugyanis olyan masszázsmedence, ami csak ülőhelyekkel van ellátva, de természetesen ülő- és fekvőhelyes változat is.

A masszázsmedencék ugyanis különbözőek, és ahogy különböző környezetbe eltérő masszázsmedencék telepíthetők, úgy a felhasználóktól is függ, hogy milyen az ideális méretű és formájú medence egy adott háztartásba.

Fontos a méret

Nem vagyunk egyformák és a kelleténél kisebb medence közel sem fogja azt az élményt nyújtani, mint az, amelyikben kényelmesen elférünk. A masszázsmedence lényege ugyanis a pihenés, a tökéletes kikapcsolódáshoz pedig olyan körülményekre van szükségünk, amelyek között abszolút ellazulhatunk. Egy méreten aluli jakuzzi pedig nem nevezhető ideálisnak, könnyedén olyan érzése lehet a benne ülőnek, mintha egy szimpla fürdőkádban, vagy egy dézsában ülne. Hagyományos és nosztalgikus az igaz, de ezért felesleges masszázsmedencét vásárolni.

Optimális esetben persze az lenne a legjobb, ha a hidromasszázs funkciót is le tudnánk tesztelni, de erre csak akkor nyílik lehetőségünk, ha előre felkészülünk a fürdésre. A szárazpróbával azonban azt is letesztelhetjük, hogy a fúvókák jó helyen vannak-e, nem zavarnak minket az elképzelt pihenés közben.

Tapasztalataink szerint a hazai viszonteladók által nyújtott szerény termékkínálat nem fedi le a saját gyártású masszázsmedencéink még csak részleges spektrumát sem. Ezért azt javasoljuk, hogy minden esetben kérjék el a katalógusunkat, amiben minden termékünkről előzetes képet kaphat. Az előzetes helyzetfelmérés és információgyűjtés ugyanis elengedhetetlen, de ahhoz, hogy a legjobb döntést hozhassuk meg a hidromasszázs-medencénkkel kapcsolatban, mindenképp ajánlott a fentiekben is taglalt szárazpróba.

Üljön bele a masszázsmedencébe és próbálja ki működés közben

Nálunk nemcsak a medencék megtekintésére van lehetősége, de a bemutatótermünkben – előre egyezetett időpontban – működés közben is megbizonyosodhat róla, hogy valóban az önnek leginkább megfelelő medencét választotta ki előzetesen.

Saját gyártású jakuzziainkkal, az ország egyik legnagyobb választékával és a terület legnagyobb tudású szakembereivel állunk mindazok szolgálatára, akik valódi élményt, igazi kikapcsolódást nyújtó hidromasszázs-medencét szeretnének otthonukba. A megtekintés, valamint a teljes körű tesztelés során nemcsak az lesz az ön számára világos, hogy melyik masszázsmedencénk felel meg a leginkább az igényeinek, de szakmai tanácsadásunknak hála az üzemeltetés és a hosszú élettartam tekintetében is jó tippeket fogunk adni.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.