Hívja jakuzzi szakértőjét: +36-30/469-3075

Fürdőzzön télen is a forró vízben, a szakadó hóesésben

Fürdőzzön télen is a forró vízben, a szakadó hóesésben

Fürdőzzön télen is a forró vízben, a szakadó hóesésben 800 533 VitalSpa jakuzzi, Masszázsmedence

Nehéz lenne megmondani, hogy melyik a fantasztikusabb élmény: nyáron hűsölni a medencében, vagy télen a gőzölgő meleg fürdőből kémlelni a hóesést? Szerencsére nem is kell választani, megteszi ezt helyettünk az éghajlati viszonyunk és az időjárás. Saját építésű hidromasszázs-medencéink ugyanis télen is használhatók, köszönhetően a rendkívüli hőszigetelő képességüknek.

Elmúltak már azok az idők, amikor a hideg évszak közeledtével kényszerpihenőre kellett küldenünk szabadtéri medencéinket. A jakuzzik technológiai fejlődésének köszönhetően ma már olyan szintű hőszigetelés kiépítése lehetséges egy-egy medencénél, ami gyakorlatilag teljes mértékben megakadályozza a fagypont alatti hőmérséklet esetén előforduló sérüléseket, meghibásodásokat a masszázsmedencék esetében.

Vitalspa jakuzzi, masszázsmedence élmény

Ez nem csupán azért szerencse, mert így elkerülhető az őszi és tavaszi nagytakarítás (amúgy is ki kell tisztítani bizonyos időközönként a medencénket), sokkal kellemesebb előnyei vannak egy „áttelelő” szabadtéri meleg vizes masszázsmedencének. Ezeket a jakuzzikat ugyanis négy évszakos használatra tervezték, ezért nem szükséges pihentetni a hosszú tél alatt.

Képzeljük el a következőt: egy fárasztó hét végén kissé átfagyva ér haza, és semmi másra nem vágyik csak némi nyugalomra, egy forró fürdőre és egy italra. A nagy átlag ezt csak úgy tudja megtenni, hogy teleengedi jó meleg vízzel a fürdőkádat, oda próbálja magát bepréselni, hogy kicsit feltöltődjön a forró vízben. Mondanunk sem kell, hogy ehhez képest mennyire más élményt nyújt egy szabadtéri jakuzzi.

Egy masszázsmedence csupán a méreteivel és a kialakításával már összehasonlíthatatlanul más szintjét teszi elérhetővé a pihenésnek. Ha ehhez hozzávesszük a hidromasszázs funkciót és a szabadtéri forró fürdőzés élményét, akkor egy olyan pihentető, kényeztető „foglalkozás” jön ki az egyenlet megoldásaként, amiről a korábbiakban valószínűleg nem is álmodott.

Korábban csak wellness hotelekben, vagy skandináv országokban láthattunk hasonló pihentető szórakozást, de a VitalSpa termékcsalád speciálisan kialakított, saját gyártású hidromasszázs-medencéinek köszönhetően, most már bárki számára elérhető ez a fajta luxus.

jakuzzi, masszázsmedence hőszigetelés 4 évszak hőszigetelés

A jakuzziban lévő víz megvédi a medencét a téli hideg kellemetlen mellékhatásaitól, teszi mindezt úgy, hogy nem kell attól tartania, hogy esetleg a víz felfűtésére folyamatosan figyelni kellene, vagy túl sok energiát emésztene fel. Az opcionálisan választható hőcserélővel például a medence folyamatosan, viszonylag kis energiafelhasználással melegen tartható, az eszközt pedig könnyedén a fűtési rendszerre, vagy bármely megújuló energiaforrásra lehet kötni.

Ennek köszönhetően folyamatosan fenntartható az ideális hőmérséklet, így a masszázsmedencében sem keletkezik kár, és a fáradt tulajdonosnak sem kell sokat várnia, ha megmártózna egy fárasztó nap végén. A pénztárcánkra ugyanakkor nem a folyamatos fűtés, vagy a hőcserélő vigyáz igazán. A jól funkcionáló, energiatakarékos téli masszázsmedencék titka a brutális szigetelésükben rejlik.

A megfelelően, szakember által szigetelt medence minden oldalról, az aljától a tetejéig el van látva a megfelelő szigetelőanyagokkal. A kivitelezés akkor megfelelő, ha a tökéletes szigetelés anélkül valósul meg, hogy hőhidakat kéne vágni a medence falába. Amennyiben rendben van a hőszigetelés, úgy a téli használat sem fogja teljesíthetetlen akadályok elé állítani a háztartás kasszáját, és nyugodtan kényeztethetjük magunkat a téli medencében.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.