Hívja jakuzzi szakértőjét: +36-1-700 2135

4 személyes jakuzzik

A legtöbb lakásban egy társasjátékozásra használt asztal, vagy egy kanapé jelenti a társasági összejövetelek csúcspontját. Ha ennél extrább lazításra vágyik, amit egyedül és a barátaival is élvezhet, akkor a többszemélyes jakuzzik biztosan elnyerik a tetszését. Egy jakuzzi luxus életérzést kínál, és ma már könnyebben elérhető és fenntartható, mint azt elsőre gondolná, – különösen a VitalSpa kínálatában található minőségi termékekkel.

VitalSpa jakuzzi Madeira 3-4 személynek

Madeira jakuzzi

ideális 3-4 személy részére

Páros fekvőhely, páratlan lehetőség, 4 személyes jakuzziba öntve. Használja a párjával, a családjával, vagy barátaival!

“Mivel négyen vagyunk, de nem volt nagy helyünk a wellnessrésznek, nem volt kérdés, hogy olyan családi medencét vásároljunk, amiben mindenki elfér. A két fekvőhely nekünk még pont megfelelt és a gyerekek is kényelmesen elférnek velünk.” – Károlyi István (Szeged)

VitalSpa Calypso jakuzzi, masszázsmedence

Calypso jakuzzi

ideális 3-4 személy részére

Személyre szabott masszázsélmény Önnek, a családjának és a barátainak. Többszemélyes jakuzzi állítható nyak- és vállmasszázs fúvókával. Fokozza a masszázsélményt kedvére!

“Évek óta nyaggattak érte a kollégák. Én mérnök ember vagyok, mindent szeretek körüljárni és alaposan megvizsgálni. Mivel ez volt ár/érték tekintetében a legjobb jakuzzi ajánlat így beadtam a derekam a többiek nagy örömére.” – Rácz László (gépészmérnök)

VitalSpa Calypso jakuzzi 3-4 személyes
Haiti Eco VitalSpa jakuzzi deluxe oldalburkolattal

Haiti Eco jakuzzi

ideális 3-4 személy részére

Költséghatékony üzemeltetés és optimális masszírozóerő jellemzi. 1 fekvő- és 5 ülőhely közül válogathat. Élvezze a többszemélyes jakuzzi előnyeit a családjával, vagy a barátaival!

Kattintson, és ismerje meg a Haiti Eco jakuzzi előnyeit.

“A balatoni nyaralónkba a Haitit választottuk az alacsony áramigénye miatt, mivel nagyon macerás lett volna a villanyóránkat nagyobbra cserélni. Imádom, hogy délelőtt Budapestről el tudom indítani a felfűtést, és délután mire leérünk, már a jakuzziból tudjuk nézni a naplementét” – Barna Péter (Keszthely)

Grenada jakuzzi

ideális 4-5 személy részére

Személyre szabott masszázsélmény Önnek és családjának

“Sokat ülök az irodában a számítógép elött, ezért mindenképpen egy olyan jakuzzit szertettem volna, ami a vállaimat is meg tudja masszírozni. Ezért választottam a Grenada medencét. A gyerekek is nagyon szeretik.” – Andori Attila (vállalkozó)

VitalSpa Grenada jakuzzi 4-5 személy részére
VitalSpa Bermuda jakuzzi pop-up hangfallal

Bermuda jakuzzi

ideális 4-5 személy részére

A páros fekvő- és a 3 ülőhely lehetővé teszi, hogy megossza a legszebb pillanatokat.

Kattintson, és tudjon meg mindent a Bermuda 4-5 személyes jakuzziról!

“Végignéztük a piacon található összes jakuzzit, de nem igazán találtunk ekkora nagy méretben olyat ami két fekvőhelyes úgy, hogy látjuk egymást miközben beszélgetünk. Nagyon jó, hogy itt a bemutatóteremben ki lehetett próbálni az összes jakuzzit, így egy péntek délután egy óra alatt egyértelmű döntés született:
A Bermuda a nyerő.” – Tiszai Árpád (orvoslátogató)

Bali jakuzzi

ideális 4-5 személy részére

Könnyen szabályozható Easy Control vezérlésű medence, amelynek extra felszereltségét és belső kialakítását látva nem akar majd tovább gondolkodni.

“Sokáig az tartott vissza, hogy nem találtam olyan jakuzzit, ami befér a tetőtérbe, mert egy társasházban lakunk a családommal két szinten. Ez a modell befért az ajtón, eszetlen jól felszerelt, mégis kényelmesen elférünk benne e gyerekekkel. Nagyon szeretjük.”
– Horváth Ferenc (fogorvos)

VitalSpa Grenada jakuzzi 4-5 személy részére

Kinek érdemes 4 személyes jakuzzit vásárolnia?

Mielőtt belemerülnénk a részletekbe, foglalkozzunk a legalapvetőbb kérdéssel, kinek érdemes megfontolnia a 4 személyes jakuzziba való befektetést? A pezsgőfürdő mérete kritikus tényező mind a beszerzési ár, mind a rendelkezésre álló hely és a fenntartási költségek szempontjából. Sokak számára a 4 személyes jakuzzik jelentik a tökéletes egyensúlyt.

Kinek ideális a 4 személyes jakuzzi?

A pezsgőfürdő méretének meghatározása az egyik legfontosabb szempont jakuzzi vásárláskor. Tapasztalatok alapján sok esetben a 4 fős konfiguráció a legjobb megoldás, ami elég tágas a baráti társasággal vagy családdal való közös fürdőzésekhez, ugyanakkor kellő intimitást biztosít  a párjával való romantikus jakuzzizáshoz is. 

Milyen funkciókkal rendelkezik egy 4 személyes jakuzzi?

A többszemélyes pezsgőfürdők előnye a jó elosztású, egymástól kényelmes távolságú ülőhelyek. A többszemélyes jakuzzikban az eltérő fekvő- és ülőhelyek különböző masszázsfunkciókat szolgálnak ki a fürdőzök eltérő igényeinek kiszolgálására. A VitalSpa 4 személyes jakuzzik alapfelszereltsége például a beépített pohártartó, a színterápia, az ózonos fertőtlenítés, egyes modelleknél az Easy Controll vezérlés is. Ezenkívül minden modellhez elérhetőek választható extrák, amik hozzájárulnak a még különlegesebb fürdőélményhez például az UV-C vízfertőtlenítés, az aromaterápia vagy a hőszivattyú.

Milyen előnyöket nyújt egy 4 személyes jakuzzi?

Most pedig térjünk rá a már említett előnyökre, amely egy 4 személyes pezsgőfürdő biztosít a kisebb modellekkel szemben.

Intimitás és társas kötődés

A 2-3 fős jakuzzik leginkább párok számára nyújt romantikus, meghitt hangulatot, míg a 4 személyes pezsgőfürdő kellemes légkört biztosít kisebb csoportoknak is, így tökéletes a szeretteinkkel való minőségi idő eltöltésére. Ideális helyszín tartalmas beszélgetésekhez, családi pancsolásokhoz vagy a barátokkal való közös lazításra.

Helytakarékosság

Aki a méretek miatt aggódik, annak sem kell keresztet vetnie az otthoni jakuzzizás élményére. A korlátozott szabadtéri vagy beltéri hellyel rendelkezők számára sem felesleges luxus egy 4 személyes pezsgőfürdő. A helytakarékos medencemesteri megoldásoknak köszönhetően a többszemélyes masszázsmedencék viszonylag kis helyen is elférnek, viszont ugyanúgy a kényelmes és tágas ülő- és fekvőhelyekkel rendelkeznek.

Energiahatékonyság

Egy 4 személyes pezsgőfürdő fűtése nagyobb társaihoz képest kevesebb energiát igényel, ami alacsonyabb üzemeltetési költségeket és kisebb ökológiai lábnyomot jelent. A távoli medencevezérlés pedig biztosítja, hogy a munkából hazaérve hosszas várakozás nélkül élvezhesse az otthoni jakuzzizás élményét. Medencéjét bármikor bárhonnan előkészítheti az energiatakarékos üzemmódból az azonnali fürdőzésre.

Milyen szempontokat vegyen figyelembe 4 személyes jakuzzi vásárlásánál?

Elsőként döntse el, hogy a pezsgőfürdőt kültéren vagy beltéren szeretné-e elhelyezni. Ezután mérje ki a rendelkezésre álló helyet, hogy a jakuzzi biztosan kényelmesen elférjen (ki- és beszállásra is hagyjon elegendő helyet). Mérlegelje, hogy mennyi időt és energiát hajlandó befektetni a vízminőség fenntartásába, a szűrők tisztításába és az esetleges javítások kezelésébe. A VitalSpa minőségi termékei könnyű karbantartást ígérnek, ami döntő tényező lehet a vásárlásnál.

A VitalSpa elkötelezettsége a minőség és az innovatív technológiák garantálja a gondtalan pezsgőfürdőzés élményét. Minden VitalSpa 4 személyes jakuzzi hosszú évekig szolgálhatja Önt a családi pihenés és öröm forrásaként.

Mitől különlegesek a VitalSpa 4 személyes jakuzzik?

A VitalSpa által forgalmazott 4 személyes masszázsmedencék mindegyike manufakturális rendszerben, gondos odafigyeléssel készül, így garantált az elkészült pezsgőfürdők prémium minősége.

A VitalSpa kiváló minőségű anyagokat használ a jakuzzik elkészítéséhez, ami hozzájárul a termékek hosszú élettartamához és megbízhatóságához.

Egy pezsgőfürdő stabilitása a biztonság és a kényelem szempontjából is kiemelkedően fontos, – akár benne ülünk, akár hónapokig felé sem nézünk. A VitalSpa jakuzzik masszív, fém tartószerkezetüknek köszönhetően vibrációmentesek, és szinte bármit kibírnak. Nem deformálódnak, és tökéletesen ellenállnak a hőmérsékletváltozásnak, a rovaroknak és rágcsálóknak.

A hatékony hőszigetelés kulcsfontosságú a vízhőmérséklet egyenletesen tartásához, és így az energiafogyasztás csökkentéséhez. A VitalSpa 4 évszak hőszigetelésnek köszönhetően a 4 személyes pezsgőfürdők hatékonyan tartják meg a hőt, aminek köszönhetően minimalizálhatja az üzemeltetési költségeket.

A VitalSpa titka az átgondolt tervezésében rejlik. A masszív, fém tartószerkezettől kezdve, a minőségi alkatrészekig mindent úgy alakítanak ki a pezsgőfürdőkben, hogy azok ellenálljanak az idő próbájának.

A vízminőség fenntartása elengedhetetlen a kellemes fürdőzéshez. A VitalSpa jakuzzik ezért fejlett szűrő- és víztisztító rendszerrel felszereltek, amelyek kristálytiszta, szennyeződésektől mentes vizet biztosítanak.

A VitalSpa a pezsgőfürdő élményének fokozása érdekében számos kiegészítővel segíti a még teljesebb jakuzziélményt, a különböző színek közül kiválasztható  hangulatvilágítási lehetőségtől kezdve egészen az olyan extrákig, mint amilyen például a kényeztető aromaterápia, ahol úgy használhat illóolajokat a medencézéshez, hogy a vizet a legkisebb mértékben se szennyezze.

Katalógus letöltés

Töltse le a VitalSpa jakuzzi katalógust!

Jakuzzi vásárlás előtt töltse le masszázsmedence katalógusunkat, hogy teljes képet kapjon a VitalSpa jakuzzik előnyeiről, felszereltségéről és szolgáltatásairól.