Hívja jakuzzi szakértőjét: +36-1-700 2135

2-3 személyes jakuzzik

Rohanó világunkban a pihenés és a nyugalom pillanataira időt szánni szinte luxusnak számít. Mivel nem áll rendelkezésünkre végtelen szabadidő, sokan otthonunk nyugalmában próbáljuk megtalálni ezt a hétköznapi luxust, például egy jakuzzi segítségével, amely tökéletesen ötvözi a kényelem és a pihenés kettősét.

Sokak számára egy masszázsmedence nem csupán luxus, – egyenesen a nyugalom szentélye, ahol a stressz elolvad, és a fáradt test megnyugvást talál. Nézzen szét a VitalSpa bőséges kínálatában, és alakítsa ki otthoni személyes oázisát! És tudja meg mikor és kinek ideálisak a 2, illetve 3 személyes jakuzzik.

Florida jakuzzi

ideális 2-3 személy részére

Egy jól felszerelt jakuzzit keres, ami kisebb, mint egy családi masszázsmedence? Hadd mutassam be Önnek az Florida jakuzzit. Felszereltsége igen magas, teljesítménye pedig kimagasló.

„Mindenképpen olyan kétszemélyes jakuzzit szerettünk volna a párommal a Balatoni nyaralónk teraszára, amiből mindketten gyönyörködhetünk az aranyhídban. A Florida erre tökéletes! Köszönjük a VitalSpanak! 
– Bogosi Antalné (Balatonlelle)

VitalSpa jakuzzi - Florida 2-3 személyes masszázsmedence
VitalSpa jakuzzi - Aruba Eco 2-3 személyes masszázsmedence

Aruba Eco jakuzzi

ideális 2-3 személy részére

Az Aruba Eco jakuzzi nemcsak Önt kényezteti, hanem a pénztárcáját is. Magas alapfelszereltsége pedig garantálja, hogy a legzordabb télben is alacsony költségekkel használhassa.

„Azt mondták, nincs ennyiért olyan jakuzzi, ami faburkolatú, hőszigetelt és fémvázas…
…aztán megtaláltam az Aruba Eco masszázsmedencét ”
– Kelemen Attiláné (Szeged)

Aruba jakuzzi

ideális 2-3 személy részére

Jól felszerelt medencét keres, de a családi méretnél kisebbet? Akkor hadd mutassam be Önnek az Aruba medencét. Magas felszereltség, kimagasló teljesítmény, exkluzív kényelem.

“Mi ezt a gyönyörűséget a gyerekektől kaptuk a 40 éves házassági évfordulónkra, és imádjuk. A férjem derékfájós, ezért mi szinte minden nap használjuk, télen-nyáron.”
– Ács Károlyné (Érd)

VitalSpa Aruba jakuzzi deluxe burkolattal

Kinek érdemes 2 személyes jakuzzit vásárolnia?

A medence méretének meghatározása kulcsfontosságú döntés. A 2 személyes jakuzzik azoknak ajánlottak, akiknek fontos a fizikai közelség és meghitt jakuzzizásra vágynak. Kompakt méretük biztosítja, hogy zökkenőmentesen illeszkedjen kisebb terekbe, így beltéri és kültéri telepítésre egyaránt alkalmasak.

Kisebb alapterületük ellenére ugyanakkor a 2, illetve 3 személyes jakuzzik számos olyan funkcióval vannak felszerelve, amelyek fokozzák az otthoni wellness élményt. 

Milyen előnyöket nyújt egy 2, illetve 3 személyes jakuzzi?

Egy otthoni jakuzziba való beruházás jelentős döntés, a megfelelő méret és árkategória kiválasztása pedig döntő fontosságú.

Intimitás

A 2 személyes jakuzzik egyik legfőbb előnye a meghitt pillanatokra való lehetőség. Legyen szó egy romantikus estéről kettesben vagy egy családi összejövetelről, a kisebb pezsgőfürdők sokkal jobban elősegítik a kikapcsolódás közbeni személyes kapcsolatok erősítését.

Hatékony térkihasználás

Városi környezetben vagy kisebb lakásokban a kihasználható hely erősen korlátozott. A 2, illetve 3 személyes pezsgőfürdők kompakt jellege ezért praktikus választássá teszi őket mindenki számára, aki úgy szeretné élvezni a pezsgőfürdő luxusát, hogy közben nem áldozza fel a lakótér jelentős részét.

VitalSpa jakuzzik 2-3 személyes méret

Energiahatékonyság

A kisebb méretű jakuzzik általában energiatakarékosabbak, mivel kevesebb vizet és áramot igényel a működésük és karbantartásuk. Ez nem csak az ökológiai lábnyomunkat csökkenti, hanem hozzájárul az alacsonyabb üzemeltetési költségekhez is, így a jakuzzi még fenntarthatóbb befektetéssé válik.

Meleg víz - pillanatok alatt

Egy 2, illetve 3 személyes jakuzzi térfogata kisebb, így kevesebb vízre van szükség a használathoz, ami egyben gyorsabb felfűtési időt és könnyebb vízkarbantartást is jelent. Ez teszi igazán vonzóvá azok számára, akik hosszas várakozás nélkül szeretnék élvezni a spontán fürdőzéseket.

Mitől különlegesek a VitalSpa 2 személyes jakuzzik?

Minőségi anyagok

A VitalSpa büszke arra, hogy 2-3 személyes pezsgőfürdőinek építésénél kiváló minőségű anyagokat használ. A tartós akrilhéjtól az időjárásálló  masszív medencetalpazatig minden alkatrész úgy lett kiválasztva, hogy ellenálljon az idő próbájának.

Stabil tartószerkezet

A pezsgőfürdő stabilitása a biztonság és a kényelem szempontjából egyaránt kiemelkedő fontosságú. A VitalSpa jakuzzik stabil tartószerkezettel készülnek, amely biztonságos és megbízható alapot biztosít a pihenéshez.

Szigetelés

A hatékony szigetelés kulcsfontosságú a vízhőmérséklet egyenletesentartásához, és az energiatakarékos működéshez. A VitalSpa által forgalmazott termékek fejlett szigetelési technológiával rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy nyugodtan élvezzük a pihentető fürdő élményét bármilyen időben, és közben ne kelljen az energiaköltségek miatt aggódnunk.

Tartósra tervezett modellek

Egy VitalSpa jakuzziba való befektetés évekre szól. Az aprólékos tervezési és építési folyamatok biztosítják, hogy a VitalSpa masszázsmedencék  nem csak megfelelnek az iparági szabványoknak, de meg is haladja azokat, ezáltal hosszan tartó, elévülhetetlen teljesítményt ígérnek.

Innovatív szűrő- és víztisztítórendszer

A vízminőség kiemelkedően fontos szempont minden jakuzzinál, és ezt a VitalSpa is jól tudja. A 2-3 személyes pezsgőfürdők a legmodernebb szűrő- és víztisztító rendszerekkel vannak felszerelve, amelyek kristálytiszta vizet garantálnak a zavartalan élvezet érdekében.

Személyre szabható extrák

A VitalSpa számtalan extrát és kiegészítőt kínál, hogy emelje az otthoni fürdőzés élményét. A LED-világítástól kezdve, apop-up hangfalakon keresztül a hőszivattyúkig, a  a saját preferenciáknak megfelelően alakíthatjuk ki a jakuzzi felszereltségét.

2-3 személyes jakuzzik

Válassza ki 2-3 személyes jakuzziját az Önnek megfelelő kiegészítőkkel, színben, és oldalburkolatban.

Florida jakuzzi

VitalSpa jakuzzi Florida

Aruba jakuzzi

VitalSpa jakuzzi Aruba deluxe burkolattal

Aruba Eco jakuzzi

Aruba Eco Antracit

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe a 2, illetve 3 személyes jakuzzik vásárlásánál?

Vásárlás előtt fontolja meg, hogy hová szeretné telepíteni a pezsgőfürdőt. A beltéri elhelyezés diszkrétebb, és védelmet nyújt az elemektől, míg a kültéri építés a természet közelségét biztosítja. Mérjük fel a rendelkezésre álló helyet, és válasszuk ki a preferenciáinknak megfelelő helyet, hiszen bár a 2-3 személyes jakuzzikat úgy tervezték, hogy kisebb helyen is elférjenek, nagyon fontos, hogy a kiválasztott modell megfeleljen a tervezett telepítési hely méreteinek. Végül, de nem utolsó sorban ismerjük meg kiválasztott pezsgőfürdőnk karbantartási igényeit. A helyes tisztítás, vízkezelés és a rendszer ellenőrzése elengedhetetlen a befektetés hosszú élettartamának biztosításához. 

Egy 2-3 személyes pezsgőfürdőbe való befektetéssel a pihenés és személyes jóllét mellett kötelezi el magát. A jakuzzizás élménye kizökkenti a hétköznapokból, és a nyugalom paradicsomát varázsolja az otthonába, bármelyik VitalSpa modellt is választja.

Katalógus letöltés

Töltse le a VitalSpa jakuzzi katalógust!

Jakuzzi vásárlás előtt töltse le masszázsmedence katalógusunkat, hogy teljes képet kapjon a VitalSpa jakuzzik előnyeiről, felszereltségéről és szolgáltatásairól.