Hívja jakuzzi szakértőjét: +36-1-700 2135

Kiemelt akciós

jakuzzi outlet ajánlataink

Önre szabtuk az árakat.
Prémium jakuzzi, outlet áron, garanciával, azonnal.

VitalSpa outlet

Meghívhatom Önt egy teljes jakuzziélményre?

Válassza 2019-ben a Bermuda masszázsmedencét és
6 extrára a vendégünk lesz. (az akció ideje alatt 663.000 Ft összértékű ajándékot kap)

Bermuda

5 személyes masszázsmedence

Bermuda masszázsmedence: 2.550.000 Ft
Thermotető barna színben: 145.000 Ft
DeLuxe Thermowood burkolat: 75.000 Ft
DeLuxe 16 LED-es világítás: 165.000 Ft
Induló vízkezelő csomag: 38.000 Ft
Szállítás: 70.000 Ft
Beüzemelés: 70.000 Ft

összesen:

3 113 000 Ft

helyett

2 450 000 Ft

Bővebb információért töltse le az akció szórólapját PDF-ben.

Akció érvényessége: 2019. október 11-től 2019. december 20-ig

Vitalspa jakuzzi akció

A tökéletes ellazulás, a wellness-élmény biztosítása mellett a jakuzzik az egészségünkre is kedvezően hatnak. Csökkentik a stresszt, enyhítik az izomfájdalmat, mérséklik az ízületi bántalmakat, hogy csak párat említsünk. Ám ha otthonában nincs elegendő hely az elhelyezésére, vagy nincs meg rá a megfelelő fedezete, akkor a jakuzzinak búcsút is mondhat. A VitalSpa outlet termékei lehetőséget nyújtanak arra, hogy a 3-6 millió forintos prémium jakuzzikhoz olcsóbban jusson hozzá, garanciával. Nézzen szét jakuzzi akciós termékeink között, élvezze Ön is a wellness világának előnyeit.

Az outlet szó hallatán alighanem a használt, hibás, akár használhatatlan termékek juthatnak először eszünkbe, amikre nem is érdemes pénzt költeni. A kategóriába ugyanakkor többnyire azok az áruk sorolhatók, amelyek csomagolássérültek – például karcolás, horpadás található rajta -, esztétikailag sérültek, netán elállás keretében visszaküldték, ám a működésükben mindez nem okoz gondot. 

Ezek a termékek lehetőséget teremthetnek arra, hogy a kiszemelt áruhoz egy kedvezőbb áron jussunk hozzá, azaz szűkösebb anyagi lehetőségeink ellenére is megszerezhessük. 

Az outlet kínálatában lévő masszázsmedencék kifutó, bemutatótermi modellek, vagy kisebb esztétika hibával rendelkeznek, műszakilag azonban kifogástalan állapotban vannak. 

Ezek a masszázsmedencék új, még nem használt termékek, melyeken kisebb szépséghibák találhatóak. Ezek általában az akrilon vagy az oldalburkolaton található kisebb karcolásokat, horzsolásokat, festékleverődéseket, esetleg kisebb színeltéréseket jelentik. A jakuzzi egyéb részei kifogástalan és hibátlan állapotban vannak, amelyre garanciát is adunk.

A termék minőségét és működését ezek a hibák egyáltalán nem befolyásolják. 

Ezek a jakuzzik a bemutatótermünkben voltak jelen, ahol 1-2 évig használtuk. Ez idő alatt egy-két alkalommal vízzel töltöttük meg őket, így bemutatva működésüket, és funkcióit az érdeklődőknek. Ezeket a masszázsmedencéket azért értékesítjük, mert egy másik jakuzzit szeretnénk a helyére kiállítani. 

Az elmúlt 1-2 évben a terméket folyamatosan karbantartottuk, ellenőriztük, amelynek köszönhetően egy műszakilag kifogástalan állapotú jakuzzi kerül eladásra, amelyre garanciát is vállalunk.

 Azonnal elvihető:  A termék raktáron van, amit azonnal ki tudunk szállítani.
Óriási árkedvezmények: Egy prémium VitalSpa jakuzzi normál esetben 3-6 millió forint, az outletes termékek 20-50% kedvezménnyel vásárolhatók meg, a készlet erejéig.
Termékgarancia: Minden kedvezményes árú masszázsmedencéhez garanciát adunk.
Műszakilag kifogástalan állapotúak: Az outlet kategóriában szereplő jakuzzik kifutó, bemutatótermi modellek, vagy kisebb esztétika hibával rendelkeznek (pl. az akril héjon), műszakilag ugyanakkor kifogástalan állapotban vannak.
Kipróbálható: A kiválasztott outletes jakuzzi személyesen megtekinthető az üzletünkben. A vásárlás során ráadásul ingyenes szaktanácsadást is nyújtunk az Ön számára.
Házhozszállítás: A szállítási szolgáltatás azt jelenti, hogy nem csak az ajtóig, hanem a végleges helyére tesszük a jakuzzit, és részletesen elmagyarázzuk a működését az első használat előtt.

– Ha felfújható jakuzzit szeretne vásárolni.
– Ha a jakuzzi vásárlására szánt keret nem éri el a másfél millió forintot.
– Ha nem prémium masszázsmedencét keres.

Több évtizedes tapasztalat, professzionális szakértelem

Masszázsmedencéinket több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek készítették, aminek köszönhetően az outletes árhoz kiváló minőség párosul. Biztos lehet abban, hogy az impozáns kinézetű, tartós, időjárásnak ellenálló jakuzzi hosszú évtizedekig biztosítja Önnek a wellness-élményt.

A hazai ügyféligényeket jól ismerjük

Magyar cégként kiválóan ismerjük a hazai jakuzzi vásárlók igényeit, felmerülő problémáit. A jakuzzik gyártásánál ezeket figyelembe vesszük, aminek köszönhetően teljeskörű egyedi és hosszútávú megoldásokat, valamint szolgáltatásokat nyújtunk vevőinknek. Minden egyes vásárlónk esetében az egyedi igényekre kívánunk megoldást találni.

A kiválasztott terméket kipróbálhatja 

Ha kiválasztotta outlet termékeink közül azt, amelyik érdekelné, próbálja ki. Jöjjön el az üzletünkbe, tekintse meg a kiszemelt jakuzzit élőben, próbálja ki, akár többfélét is. Így biztos lehet abban, hogy azt viszi majd az otthonába, amely minden igényét kielégíti. 

Outletes jakuzzik – műszakilag kifogástalanok, garanciával

Outletes masszázsmedence modelljeink mindegyike műszakilag kifogástalan, működő, és használatra kész állapotban van. Eladás előtt a szakembereink ellenőrzik és tesztelik a termékeket, amelyekhez garanciát adunk.

Tekintse meg outletes jakuzzi kínálatunkat, szerezze be a prémium minőségi terméket hihetetlenül kedvező áron, még ma!