Hívja jakuzzi szakértőjét: +36-30/469-3075

VitalSpa jakuzzi
Amiért szeretni fogja választását

A Jakuzzik alapfelszereltsége

Ismerje meg azokat a piacon szinte egyedülálló jellemzőket, amelyek minden jakuzzinkra igazak.

jakuzzi, masszázsmedence Hőszigetelés

„4 évszak” hőszigetelés

Egy minőségi kültéri jakuzzi vízhőmérsékletét nem befolyásolhatja sem a zord hideg, sem pedig a rekkenő nyári hőség!

A jakuzzi szó hallatán legtöbbünk fejében mindenféle óra kezd el eszeveszettül pörögni. Vízórák és villanyórák. Azonban a „4 évszak” hőszigetelő rendszer rendkívüli hatékonysággal konzerválja a vízből származó hőenergiát. Innovatív hőszigetelő rendszere pedig segít az energiaköltségek alacsony szinten tartásában.

3d medenceEzt úgy éri el, hogy a PU hab szigetelés a jakuzzi héjon, a masszázsmedence talapzatán, az oldalsó burkolaton és ezek illesztéseinél is jelen van. Használaton kívül pedig a Thermotető meggátolja a víz felületének hőleadását és a kipárolgást.

Galvanizált fém tartószerkezet

Mely vibrációmentes működést és masszív jakuzzit eredményez. A felületkezelt fém tartószerkezet erősebb és jóval tartósabb a fa, vagy a gyenge, nagy hőtágulással rendelkező műanyag vázszerkezeteknél. A fém a fával ellentétben nem korhad, és tökéletesen ellenáll a különböző hőmérsékletváltozások miatt fellépő deformációnak, valamint a rovaroknak és a rágcsálóknak. Ezért a tartószerkezetre 10 év garanciát vállalunk!

jakuzzi, masszázsmedence fém vázszerkezet
jakuzzi, masszázsmedence Thermowood igazi fa burkolat

Thermowood fa oldalburkolat

Időtálló burkolat természetes fából

Csak a természetes igazi fa tapintása adja meg azt a luxus érzetet, ami egy tökéletes wellness-élményhez jár Önnek! Miért alkudna meg a műanyaggal egy ilyen nagyszerű befektetésnél, ha élvezheti a természetes fa tapintását és megjelenését az otthonában. Ez a speciális hőkezelés évszázadok óta ismert időtálló módszer a fa kültéri felhasználásában.

A VitalSpa jakuzzik Thermowood igazi fa burkolatai nem csak elegánsak, hanem stílusosak is. Standard kialakításaink mellett DeLuxe fa oldalburkolatot is kínálunk, ami még vonzóbbá teszi a masszázsmedencéje megjelenését.

2 fele faburkolat

Ózon automata vízfertőtlenítő

A VitalSpa környezetbarát ózon megoldása kétezerszer hatékonyabb az agresszív klórnál.

Sokunkban a mai napig összekapcsolódik a medence a klórszaggal. Pedig mára már létezik egy lenyűgöző megoldás, amely 600-3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatással bír, mint a klór.

Ha ezek után még az is kiderül, hogy e technológia tökéletesen környezetbarát, akkor nem lesz kérdés, miért választják egyre többen a VitalSpa masszázsmedencéit.

Az ózon PH semleges és használatából adódóan jelentősen lecsökkenthető a víz tisztítására szánt vegyszerek mennyisége, ezáltal időt és pénzt takarít meg Önnek.

jakuzzi, masszázsmedence ózon víztisztító

További alapfelszereltségek a
BALI és ATLANTIS Jakuzziknál

Easy Control

Személyre szabható Easy Control vezérlés a VitalSpa masszázsmedencéiben!

A VitalSpa masszázsmedencéiben mindenki személyre szabottan saját maga állíthatja be a fúvókák hatékonyságát, hogy azok milyen erővel és hatásfokkal működjenek.

Az innovatív Easy Control technológia kombinálja a vízpumpa és a masszázsrendszer adta maximális kihasználást, melynek lényege, hogy a karnyújtásnyira lévő vezérléssel tudjuk ki- és bekapcsolni, illetve egyedileg szabályozni. Mindenki kedvére kapcsolhatja be/ki a vízpumpát, szabályozhatja a saját helyén lévő fúvókák erejét.

Távoli telefonos vezérlés

Aktiválja jakuzziját okostelefonja segítségével a munkahelyéről, mielőtt elindulna haza egy fárasztó nap után.

A Balboa okostelefonos (Android és iPhone) alkalmazásnak köszönhetően egy gombnyomással a kívánt hőfokra állíthatja jakuzzija vizét, aktiválhatja a motorokat. A VitalSpa masszázsmedencéjében a legnehezebb napjából is csinálhat egy könnyű estét egy stresszoldó ejtőzéssel úgy, hogy egy percet sem kell várnia, mikor hazaérkezik a munkából.

Okostelefonról, táblagépről
vezérelheti a rendszert

fűtés szabályzás, üzemmód, szűrési
program, motorok ki/be kapcsolása
bármikor bárhonnan

Szabályozható vízcsobogó és
vízesés fejpárna

Vízesés fejpárna

Vizeses fejparnaPihentesse fejét ezen a különleges és puha fejpárnán, melyet igény szerint ki- és be tud kapcsolni.

Csobogó

CsobogoA szabályozható vízsugarakkal még teljesebb jakuzzi élményben lehet része. Élvezze ki a víz csobogó és nyugtató hatását, és adja át magát a teljes harmóniának.

Vásárlóink kedvencei

VitalSpa Atlantis jakuzzi, masszázsmedence

Atlantis

Azoknak, akik nem elégszenek meg, csak a legjobbal. 6 férőhely, maximális felszereltség.

VitalSpa Bermuda jakuzzi, masszázsmedence

Bermuda

Jakuzzi a legjobb csomagajánlatban. Családoknak ideális, 2 fekvő, és 3 ülőhellyel.

VitalSpa Aruba jakuzzi, masszázsmedence

Aruba

Pezsgősfürdőzés a gyertyafényes vacsora után? Pároknak ideális, 3 férőhelyes jakuzzi.

Szakértői segítség

Természetes, hogy számos kérdés merült fel Önben, hiszen minden otthon más, mindenki más céllal keres jakuzzit. Mi azért vagyunk, hogy segítsünk meghozni az Ön számára legjobb döntést.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.