Hívja jakuzzi szakértőjét: +36-30/469-3075

VitalSpa jakuzzi
Amiért szeretni fogja választását

A Jakuzzik alapfelszereltsége

Ismerje meg azokat a piacon szinte egyedülálló jellemzőket, amelyek minden jakuzzinkra igazak.

jakuzzi, masszázsmedence Hőszigetelés

„4 évszak” hőszigetelés

Egy minőségi kültéri jakuzzi vízhőmérsékletét nem befolyásolhatja sem a zord hideg, sem pedig a rekkenő nyári hőség!

A jakuzzi szó hallatán legtöbbünk fejében mindenféle óra kezd el eszeveszettül pörögni. Vízórák és villanyórák. Azonban a „4 évszak” hőszigetelő rendszer rendkívüli hatékonysággal konzerválja a vízből származó hőenergiát. Innovatív hőszigetelő rendszere pedig segít az energiaköltségek alacsony szinten tartásában.

3d medenceEzt úgy éri el, hogy a PU hab szigetelés a jakuzzi héjon, a masszázsmedence talapzatán, az oldalsó burkolaton és ezek illesztéseinél is jelen van. Használaton kívül pedig a Thermotető meggátolja a víz felületének hőleadását és a kipárolgást.

Galvanizált fém tartószerkezet

Mely vibrációmentes működést és masszív jakuzzit eredményez. A felületkezelt fém tartószerkezet erősebb és jóval tartósabb a fa, vagy a gyenge, nagy hőtágulással rendelkező műanyag vázszerkezeteknél. A fém a fával ellentétben nem korhad, és tökéletesen ellenáll a különböző hőmérsékletváltozások miatt fellépő deformációnak, valamint a rovaroknak és a rágcsálóknak. Ezért a tartószerkezetre 10 év garanciát vállalunk!

jakuzzi, masszázsmedence fém vázszerkezet
jakuzzi, masszázsmedence Thermowood igazi fa burkolat

Thermowood fa oldalburkolat

Időtálló burkolat természetes fából

Csak a természetes igazi fa tapintása adja meg azt a luxus érzetet, ami egy tökéletes wellness-élményhez jár Önnek! Miért alkudna meg a műanyaggal egy ilyen nagyszerű befektetésnél, ha élvezheti a természetes fa tapintását és megjelenését az otthonában. Ez a speciális hőkezelés évszázadok óta ismert időtálló módszer a fa kültéri felhasználásában.

A VitalSpa jakuzzik Thermowood igazi fa burkolatai nem csak elegánsak, hanem stílusosak is. Standard kialakításaink mellett DeLuxe fa oldalburkolatot is kínálunk, ami még vonzóbbá teszi a masszázsmedencéje megjelenését.

2 fele faburkolat

Ózon automata vízfertőtlenítő

A VitalSpa környezetbarát ózon megoldása kétezerszer hatékonyabb az agresszív klórnál.

Sokunkban a mai napig összekapcsolódik a medence a klórszaggal. Pedig mára már létezik egy lenyűgöző megoldás, amely 600-3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatással bír, mint a klór.

Ha ezek után még az is kiderül, hogy e technológia tökéletesen környezetbarát, akkor nem lesz kérdés, miért választják egyre többen a VitalSpa masszázsmedencéit.

Az ózon PH semleges és használatából adódóan jelentősen lecsökkenthető a víz tisztítására szánt vegyszerek mennyisége, ezáltal időt és pénzt takarít meg Önnek.

jakuzzi, masszázsmedence ózon víztisztító

További alapfelszereltségek a
BALI és ATLANTIS Jakuzziknál

Easy Control

Személyre szabható Easy Control vezérlés a VitalSpa masszázsmedencéiben!

A VitalSpa masszázsmedencéiben mindenki személyre szabottan saját maga állíthatja be a fúvókák hatékonyságát, hogy azok milyen erővel és hatásfokkal működjenek.

Az innovatív Easy Control technológia kombinálja a vízpumpa és a masszázsrendszer adta maximális kihasználást, melynek lényege, hogy a karnyújtásnyira lévő vezérléssel tudjuk ki- és bekapcsolni, illetve egyedileg szabályozni. Mindenki kedvére kapcsolhatja be/ki a vízpumpát, szabályozhatja a saját helyén lévő fúvókák erejét.

Távoli telefonos vezérlés

Aktiválja jakuzziját okostelefonja segítségével a munkahelyéről, mielőtt elindulna haza egy fárasztó nap után.

A Balboa okostelefonos (Android és iPhone) alkalmazásnak köszönhetően egy gombnyomással a kívánt hőfokra állíthatja jakuzzija vizét, aktiválhatja a motorokat. A VitalSpa masszázsmedencéjében a legnehezebb napjából is csinálhat egy könnyű estét egy stresszoldó ejtőzéssel úgy, hogy egy percet sem kell várnia, mikor hazaérkezik a munkából.

Okostelefonról, táblagépről
vezérelheti a rendszert

fűtés szabályzás, üzemmód, szűrési
program, motorok ki/be kapcsolása
bármikor bárhonnan

Szabályozható vízcsobogó és
vízesés fejpárna

Vízesés fejpárna

Vizeses fejparnaPihentesse fejét ezen a különleges és puha fejpárnán, melyet igény szerint ki- és be tud kapcsolni.

Csobogó

CsobogoA szabályozható vízsugarakkal még teljesebb jakuzzi élményben lehet része. Élvezze ki a víz csobogó és nyugtató hatását, és adja át magát a teljes harmóniának.

Vásárlóink kedvenc masszázsmedencéi

VitalSpa Atlantis jakuzzi, masszázsmedence

Atlantis

Azoknak, akik csak a legjobbal elégednek meg: 6 férőhely, maximális felszereltség.

VitalSpa Bermuda jakuzzi, masszázsmedence

Bermuda

2 fekvő és 3 ülőhely, hogy a családban mindenki kényelmesen elférjen.

VitalSpa Aruba jakuzzi, masszázsmedence

Aruba

Pezsgősfürdőzés a gyertyafényes vacsora után? 3 férőhelyes jakuzzi, ami ideális pároknak.

Katalógus letöltés

Töltse le a VitalSpa jakuzzi katalógust!

Jakuzzi vásárlás előtt töltse le masszázsmedence katalógusunkat, hogy teljes képet kapjon a VitalSpa jakuzzik előnyeiről, felszereltségéről és szolgáltatásairól.