Hívja jakuzzi szakértőjét: +36-30/469-3075

Pezsgő nyár, nyugodt tél

Pezsgő nyár, nyugodt tél

Pezsgő nyár, nyugodt tél 800 533 VitalSpa jakuzzi, Masszázsmedence

Amikor az ember masszázsmedence vásárlásán gondolkodik, sok szempont szerint kell rangsorolnia.

Egy fontos dolog a felszereltség, de ha tudjuk, mit akarunk pontosan – férőhelyek száma, masszázsfunkciók – akkor könnyű kiválasztani a számunkra leginkább megfelelőt.

Az otthonunkban történő elhelyezés azonban nem ennyire egyértelmű.

Más gyártók túlnyomórészt wpc (kompozit anyag) oldalburkolattal gyártják a masszázsmedencéket, melyek kültéren nem bizonyultak elég tartósnak. Az erős napsugárzás, a hőmérséklet-ingadozás nem tesz jót a külső műanyag medence burkolatnak, matt lesz, esetleg még foltossá is válhat.

Mióta Thermowood faburkolat öleli körbe ezt a pezsgő mennyországot, azóta nem kell aggódni a masszázsmedencét érő időjárási viszontagságok miatt.

HOVÁ TEGYEM?

Ön hamarosan egy VitalSpa masszázsmedence boldog tulajdonosa lesz? Akkor érdemes végiggondolnia, hol szeretne majd hátradőlve relaxálni: a szabad ég alatt, vagy esetleg egy wellness kunyhóban?

A szabad ég alatt számtalan élmény várja az embert: nyaranta nappal a simogató napsugarak, kellemes szellő, éjjel a ragyogó csillagok és a virágok tömény illata kényeztet. A tél beköszöntével a gőzölgő víz felett körbenézve gyönyörködhetünk a fákra rakódott hókupacokban, a kismadarak látványában az etető mellett.

Kifejezetten jó, ha nagy terasz tartozik a házhoz, itt is helyet kaphat a masszázsmedence. Így szinte karnyújtásnyira van a konyha, hogy egy jó koktélt keverjen magának, vagy a fürdőszoba, ha zuhanyozni szeretne a pezsgőfürdő után.

Pozitívum még, hogy a ház közvetlen közelében való elhelyezés esetén nincs messze a víz- és villanyhálózat, nem kell felforgatni nagy területet a masszázsmedence bekötésének érdekében.

Fedett térben, de szabadon

Egyre elterjedtebb az a megoldás, hogy az úszómedencét, szaunát és a masszázsmedencét a lakórésztől távolabb, egy külön erre a célra épített wellness házikóban helyezik el. Így mentesül az ember a lakásból kiszűrődő zajoktól, zavartalanul tud pihenni és felfrissülni.

A faházak kellemes környezetet biztosítanak a pihenéshez, olyan érzést keltenek az emberben, mintha valóban elutazott volna egy távoli helyre, messze a mindennapi gondoktól. A masszázsmedencében ülve könnyű elképzelni, hogy az épületből kilépve havas hegycsúcsok, tengerszemek látványa fogadja az embert… Vagy éppen a hullámzó óceán, széles szárnyú albatroszokkal…

GONDOSKODJON A BIZTONSÁGRÓL!

Ha sikerült döntést hoznia a masszázsmedence elhelyezését illetően, akkor már csak a megfelelő körülményeket kell biztosítania a balesetmentes használathoz.

A talaj legyen egyenes és szilárd burkolatú, melyen stabilan áll majd a masszázsmedence. A víz elvezetését is meg kell tervezni, hogy a kiszálláskor, vagy akár a leeresztéskor kifolyó víz ne okozzon balesetet.

A masszázsmedence környékén helyezzen el csúszásmentes burkolatot! Jól mutat a Thermowood medencehéjjal harmonizáló fa járólap, ami mindig meleg tapintású, kellemes mezítláb is járni rajta.

Ha a szabad ég alatt áll a masszázsmedence, akkor jól jöhet egy árnyékoló erős napsütés esetére.

Télen, gondolja csak el, milyen jó lenne egy szabadban eltöltött, fázós nap után elmerülni a masszázsmedence forró vizében!

Romantika és család

Amikor a megfelelő helyet keresi a masszázsmedencéjének, érdemes figyelembe venni azt is, hogy kik fogják használni azt.

Ha kisebb modellt választ, melyet partnerével közösen használnak, akkor elhelyezheti a szabadban és fedett térben is. Ha kettesben szeretnének fürdőzni, nem zavarja meg senki a nyugalmukat.

Ha népesebb a család és gyermekek is vannak, jó, ha a szabad ég alatt van a masszázsmedence, mivel így a kicsiknek lehetősége van játszani, szaladgálni a kertben, miközben Ön a masszázst élvezi. Ki- és beszállhatnak, hiszen a nagy teljesítményű szűrőrendszer képes tisztán tartani a vizet nagyobb szennyezés mellett is.

Ugyanígy praktikus a kinti elhelyezés nagyobb baráti társaság esetén is. Tökéletesen kiegészíti a grillezést, közös sütögetést egy kis meleg vizes pezsgés. A beépített audio rendszer és DeLuxe LED világítás használatával pedig igazi party-hangulatot teremthet.

Ami az élményt illeti

A VitalSpa masszázsmedencében eltöltött idő élménye semmihez sem hasonlítható. A luxus és a törődés érzését tapasztalhatja meg, ha a vízbe merülve ellazul.

Hunyja be a szemét és élvezze, ahogy körülölelik a mikrobuborékok milliárdjai. A fúvókák fáradhatatlanul dolgoznak izmai ellazításán, a feszültség oldásán. 30 perc elteltével ön frissen, kisimult arccal szállhat ki azzal a tudattal, hogy bármikor megismételheti ezt a testi-lelki terápiát.

Az élet egyszeri és megismételhetetlen, ne szalassza el a lehetőséget, jutalmazza meg magát a VitalSpa élménnyel!

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.